Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024
Występują: | Mateusz Gessler |
---|---|
W skrócie: | Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 11 czerwca za 9 dni |
6:00 | Polsat 2 |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują (pokaż wszystkich)
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (365) - magazyn kulinarny - dziś, 2 czerwca 16:55
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:00
- Ewa gotuje (434) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (507) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (304) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:10
- Ewa gotuje (305) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:35
- Ewa gotuje (435) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:45
- Ewa gotuje (477) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 3:15
- Ewa gotuje (508) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja