Food Network Program TV na dziś
- 4:30Dieta czy cud? (5/8)
magazyn poradnikowy
Specjaliści twierdzą, że aby utrzymać zdrową wagę, niezbędna jest codzienna aktywność fizyczna trwająca 30-45 minut. Okazuje się jednak, że niewiele osób zachowuje taką regularność.
- 5:10Człowiek kontra jedzenie (15/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 5:30Człowiek kontra jedzenie (16/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 5:30Człowiek kontra jedzenie (17/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 6:00Pyszne 25 (3/8)
magazyn kulinarny
Anna przyrządza dania, których bazą jest kruche ciasto. Na początek przygotuje 'odwróconą' tartę z pomidorami i szalotkami. Połączy łososia z czarnymi oliwkami i suszonymi pomidorami z ciastem.
- 6:35Pyszne 25 (4/8)
magazyn kulinarny
Anna Starmach przedstawia ciekawe pomysły na kanapki. Serwuje chleb przekładany kurczakiem i bekonem podawany z chipsami. Przygotuje też croque madame, czyli klasykę kuchni francuskiej.
- 7:10Molly gotuje na farmie (11/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 7:45Molly gotuje na farmie (13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 8:20Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (5/13)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przekona się, co można znaleźć w sałatkach ze sklepu i surówkach z restauracyjnego menu. Odkryje też, z czego składa się sos ziołowy i co zawierają w sobie inne dodatki do sałatek.
- 9:05Wiem, co jem, i wiem, co kupuję: Garmażerka/Pomadka (7/13)
magazyn poradnikowy
Co czwarty zapracowany Polak kupuje gotowe dania obiadowe. Potrawy z działu garmażeryjnego nie tylko tuczą, ale pełne są zbędnych chemicznych dodatków. Kasia zabierze widzów na wycieczkę.
- 9:50Symon gotuje w domu (8/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 10:25Symon gotuje w domu (9/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 11:00Makłowicz w drodze (1/10)
magazyn kulinarny
Robert zabiera widzów w samo serce Karpat, Odwiedza miejsca, które znajdują się z dala od turystycznych szlaków oraz historyczne miasta, takie jak: Mukaczewo, Użhorod czy Kołomyja.
- 11:35Makłowicz w drodze (2/10)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz podróżuje po ukraińskim Zakarpaciu. Mieszkańców Użhorodu łączy miłość do mamałygi z bryndzą i skwarkami. Z kolei w mieście Czop nad Cisą kucharz przyrządzi zupę rybną.
- 12:10Makłowicz w drodze (3/10)
magazyn kulinarny
Obecnie częścią karpackiej Ukrainy jest górska kraina będąca celem turystycznych wypraw w dawnej Galicji. Pełna jest tradycyjnych strojów, muzyki oraz huculskich przysmaków jak sery czy banosz.
- 12:45Subiektywny ranking smaków (4/8)
program rozrywkowy
W tym odcinku widzowie przyjrzą się najlepszym potrawom, które wyświetlono w telewizji.
- 13:20Subiektywny ranking smaków (5/8)
program rozrywkowy
Odcinek poświęcony najsłodszym deserom. Twórcy pokażą, które z nich można przyrządzić w domu, a które lepiej wziąć z cukierni. Widzowie przekonają się też, jakie są najpopularniejsze koktajle.
- 13:55Subiektywny ranking smaków (6/8)
program rozrywkowy
Odcinek poświęcony najpopularniejszym składnikom, które są używane na całym świecie. Widzowie dowiedzą się, co najlepiej pasuje do szampana, i co jest niezbędne, by deser był naprawdę pyszny.
- 14:30Rodzinne przepisy Joanny (3/6)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni Joanna Gaines dzieli się z widzami przepisami m.in. na kanapeczki z duszoną wieprzowiną i sernik w stylu baskijskim. Przyjaciele, rodzina i dwaj inni kucharze pomagają jej w gotowaniu.
- 15:05Rodzinne przepisy Joanny (4/6)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni Joanna Gaines dzieli się z widzami przepisami m.in. na kanapeczki z duszoną wieprzowiną i sernik w stylu baskijskim. Przyjaciele, rodzina i dwaj inni kucharze pomagają jej w gotowaniu.
- 15:4010 zadań specjalnych Michela Morana (10)
program rozrywkowy
Michel Moran proponuje menu na małe przyjęcie. Przyrządza bakłażanową roladę z ricottą i krewetkami oraz clafoutis z cukinią i wędzonym łososiem. W przygotowaniach pomaga mu Sylwia Bomba.
- 16:15Molly gotuje na farmie (11/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 16:50MasterChef Nastolatki (2/8)
program rozrywkowy
Michel Moran, Dorota Szelągowska i Tomasz Jakubiak wybierają czternaścioro najbardziej obiecujących uczestników programu. Gościem specjalnym show będzie tym razem Martyna Wojciechowska.
- 18:15Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (5/13)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przekona się, co można znaleźć w sałatkach ze sklepu i surówkach z restauracyjnego menu. Odkryje też, z czego składa się sos ziołowy i co zawierają w sobie inne dodatki do sałatek.
- 19:00Wiem, co jem, i wiem, co kupuję: Garmażerka/Pomadka (7/13)
magazyn poradnikowy
Co czwarty zapracowany Polak kupuje gotowe dania obiadowe. Potrawy z działu garmażeryjnego nie tylko tuczą, ale pełne są zbędnych chemicznych dodatków. Kasia zabierze widzów na wycieczkę.
- 19:45Kuchnia jak u mamy (30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 20:20Gorrrąca kuchnia Franco (5/6)
magazyn kulinarny
Światowej klasy szef kuchni, Franco Noriega, przygotowuje proste dania inspirowane jego peruwiańskimi korzeniami i podróżami. Swoim gościom serwuje potrawy, umilając posiłek rodzinnymi historiami.
- 20:55Gorrrąca kuchnia Franco (6)
magazyn kulinarny
Światowej klasy szef kuchni, Franco Noriega, przygotowuje proste dania inspirowane jego peruwiańskimi korzeniami i podróżami. Swoim gościom serwuje potrawy, umilając posiłek rodzinnymi historiami.
- 21:30Symon gotuje w domu (8/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 22:05Symon gotuje w domu (9/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 22:40Wiosenny turniej wypieków (8/9)
reality show
Clinton Kelly zaprasza utalentowanych piekarzy do kulinarnej rywalizacji o 25 tys. dol. i tytuł mistrza. Zawodnicy muszą stworzyć wiosenne desery, udowadniając swoje umiejętności oraz wyczucie smaku.
- 23:40Pojedynek o fartuch w Las Vegas (4/6)
reality show
Anne Burrell surowo ocenia dokonania pięciu szefów kuchni. Żaden z nich nie przeszedł pierwszego testu. Jedyną szansą na udział w dalszej rywalizacji jest przygotowanie lunchu w restauracji Giada.
- 0:40Bracia kucharze: Brytyjskie smaki (2/6)
program rozrywkowy
Tom i Henry jadą do Peak District. Udowadniają, że brytyjska kuchnia jest jedną z najlepszych na świecie. Przyrządzą tam pizzę z dodatkiem piwa i pudding Bakewell, robią rzemieślniczą czekoladę.
- 1:40Piekarze kontra łgarze (1/13)
magazyn kulinarny
Prowadząca Lorraine Pascale sprawdza, czy utalentowany piekarz domowy może wyprzedzić profesjonalistę, czy też zawodowcy mają umiejętności, których żaden amator nie mógłby dorównać.
- 2:35Zasadzka w supermarkecie (20)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
- 3:25Kobieta na Dzikim Zachodzie (7/13)
magazyn kulinarny
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
- 3:50Pojedynek o fartuch w Las Vegas (4/6)
reality show
Anne Burrell surowo ocenia dokonania pięciu szefów kuchni. Żaden z nich nie przeszedł pierwszego testu. Jedyną szansą na udział w dalszej rywalizacji jest przygotowanie lunchu w restauracji Giada.
- 4:35Dieta czy cud? (6/8)
magazyn poradnikowy
Dietetyk Wanda Baltaza radzi, jak wytrwać w postanowieniach dotyczących zdrowego jadłospisu. Podsuwa pomysły na niskokaloryczne przysmaki. Kinga Zawodnik sprawdza tzw. dietę słoiczkową.
- 5:10Człowiek kontra jedzenie (16/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 5:30Człowiek kontra jedzenie (17/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI