Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację "Gęś w dymie", którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Goście z całej Polski zachwycają się jego kulinarną finezją i jakością produktu. Tomek i Marcin przygotują gęsie żołądki. Prowadzący pokaże też, jak zrealizować przepis na udo gęsie w maśle i omlet z cielęciną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 9:50 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 10:25 i 4 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - środa, 24 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - środa, 24 kwietnia 17:50