x

Światowa kuchnia Ravinder (5/20)

magazyn kulinarny   b.o.
W skrócie:Do indyjskich dań Ravinder dodaje nieco współczesności: łączy trzy ulubione składniki, by stworzyć cytrynowo-krewetkowe placki, a jej pikantne udka z kurczaka przechodzą metamorfozę.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokaże, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu doda swoje pomysły.

Do tradycyjnych indyjskich dań Ravinder dodaje nieco współczesności: łączy trzy ulubione składniki, by stworzyć cytrynowo-krewetkowe placki, a jej pikantne udka z kurczaka przechodzą karmelową metamorfozę. Do chrupania Ravender podaje popcorn posypany koprem włoskim i chili, zaś w sałatce miesza bakłażana i sałatę z granatem i miętą.