Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Utalentowana szefowa kuchni, Siba Mtongana, powraca w drugim sezonie programu, by opracować mnóstwo nowych, ekscytujących przepisów. Już w pierwszym odcinku z zapałem rusza do pracy, przygotowując dla zaprzyjaźnionych muzyków sałatkę z kurczaka z zieleniną zawiniętą w bekon. W kolejnych odcinkach poda suszonego tuńczyka z sałatką z gniecionej pszenicy w nowoczesnym wydaniu; słodkie żeberka, sałatkę z owocami i serem camembert, a także nadziewaną pieczeń wołową z sosem jabłkowym. Jednocześnie Siba uświetni swymi potrawami obchody jubileuszowej kolacji czy kolorowego afrykańskiego święta.
Siba odświeża przepis na suszonego tuńczyka i sałatkę z gniecionej pszenicy. W Kapsztadzie zgłębia tajniki azjatyckiej kuchni, czego efektem są przyrządzone przez nią słodkie żeberka.