Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4)
(Diners, Drive-Ins and Dives: From Biscuits to Brisket)
magazyn kulinarny USA 2015
W skrócie: | Guy w Atlancie próbuje kurczaka z bułeczkami i wędzonym łososiem w marynacie. Na drugim końcu miasta bracia bliźniacy grillują przekąski w południowym stylu - burgery z mostka i żeberka w panierce. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Guy Fieri zabiera widzów na wędrówkę po najlepszych przydrożnych restauracjach. Odkrywa najlepsze miejsca, które oferują Stany Zjednoczone.
Guy w Atlancie próbuje kurczaka z bułeczkami i wędzonym łososiem w domowej marynacie. Na drugim końcu miasta bracia bliźniacy grillują przekąski w południowym stylu - burgery z mostka i żeberka w panierce.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Guy Fieri gospodarz
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 20 na 21 kwietnia 1:40
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 20 na 21 kwietnia 2:10
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 1:40
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 2:10