Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3)
(Diners, Drive-Ins and Dives: Tri-Continent Cuisine)
magazyn kulinarny USA 2015
W skrócie: | Guy testuje zabójczą kuchnię na trzech różnych kontynentach. W Denver próbuje specjały indyjskie i brazylijskie. W Atlancie zatrzymuje się, by zamówić amerykański przysmak: kanapki z mięsem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Guy Fieri zabiera widzów na wędrówkę po najlepszych przydrożnych restauracjach. Odkrywa najlepsze miejsca, które oferują Stany Zjednoczone.
Guy Fieri testuje zabójczą kuchnię, podróżując po trzech różnych kontynentach. W Denver próbuje specjały indyjskie i brazylijskie. W Atlancie zatrzymuje się, by zamówić stary dobry amerykański przysmak: kanapki z mięsem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Guy Fieri gospodarz
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 1:40
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 2:10
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 4 na 5 maja 1:35
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/19) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 4 na 5 maja 2:05