Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W kolejnej odsłonie swojego programu Ewa Wachowicz pokazuje, jak łączyć najnowsze trendy z poszanowaniem rodzimej tradycji kulinarnej. Widzowie otrzymają też praktyczne porady dotyczące szybkiego przygotowania dań z odległych zakątków świata i wykorzystania w kuchni nowatorskich pomysłów czy ostatnich zdobyczy techniki.
Tematem odcinka jest domowe wędzenie - tym razem karpia. Ewa Wachowicz przygotuje pastę rybną oraz sałatkę z ziemniakami i sosem na bazie majonezu. Na deser poda ciasto ucierane z bezą i porzeczkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (394) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 17 na 18 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (398) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 17 na 18 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (399) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 17 na 18 kwietnia 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (475) - magazyn kulinarny - czwartek, 18 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (448) - magazyn kulinarny - czwartek, 18 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (449) - magazyn kulinarny - czwartek, 18 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (395) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - piątek, 19 kwietnia 6:00