Ewa gotuje (284)
W skrócie: | Prowadząca poda krem porowo-ziemniaczany z nietypowym dodatkiem - wędzonym łososiem. Ryba ta jako danie główne znajdzie się też w cieście francuskim w towarzystwie soku cytrnowego i rukoli z granatem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak można pięknie nakryć stół. A jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
Tym razem Ewa Wachowicz ugotuje krem porowo-ziemniaczany, który trafi na stół z nietypowym jak na zupę dodatkiem - wędzonym łososiem. Łosoś, tyle że surowy, wyląduje też w cieście francuskim, po czym zostanie zapieczony i podany jako danie główne - w towarzystwie soku cytrynowego i rukoli z granatem. Z kolei na deser będą waniliowe serca w galaretce wiśniowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (394) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 17 na 18 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (398) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 17 na 18 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (399) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 17 na 18 kwietnia 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (475) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (448) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (449) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (395) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - piątek, 19 kwietnia 6:00