x
Ewa gotuje (171)

Ewa gotuje (171)

magazyn kulinarny Polska 2012   od 7 lat
W skrócie:Ewa Wachowicz przyrządza zupę z brukwi oraz gęsie filety z sosem pomarańczowo-jabłkowym. Na deser jest poznański przysmak - rogale świętomarcińskie z białym makiem, orzechami i migdałami.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Ewa Wachowicz przyrządza zupę z brukwi oraz gęsie filety z sosem pomarańczowo-jabłkowym. Na deser będzie typowo poznański przysmak - rogale świętomarcińskie z białym makiem, orzechami włoskimi i migdałami.

Zobacz także