Doradca smaku (7/8)

magazyn kulinarny Polska 2016   b.o.
W skrócie:Mistrz kuchni poda przepis na żebro wołowe z selerowym puree i rostbef z panierowanymi piklami. Przyrządzi też zupę fasolową z papryką i wykwintnego, ale prostego do przygotowania, suma w śmietanie.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

W czwartej serii nie zabraknie przepisów na rozmaite potrawy, które przyniosą nowe pomysły na codzienne posiłki i ciekawą kuchnię domową. Obok autorskich przepisów Andrzeja Polana pojawią się także pomysły zainspirowane przepisami użytkowników portalu "Doradca smaku". Oryginalne kombinacje smaków zaintrygują początkujących, ale i widzów bardziej zaawansowanych w sztuce gotowania.

Mistrz kuchni poda przepis na żebro wołowe z selerowym puree i rostbef z panierowanymi piklami. Przyrządzi też zupę fasolową z papryką i wykwintnego, ale prostego do przygotowania, suma w śmietanie z domowymi chipsami.

Zobacz także