Doradca smaku (7/8)
magazyn kulinarny Polska 2016
W skrócie: | Mistrz kuchni poda przepis na żebro wołowe z selerowym puree i rostbef z panierowanymi piklami. Przyrządzi też zupę fasolową z papryką i wykwintnego, ale prostego do przygotowania, suma w śmietanie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W czwartej serii nie zabraknie przepisów na rozmaite potrawy, które przyniosą nowe pomysły na codzienne posiłki i ciekawą kuchnię domową. Obok autorskich przepisów Andrzeja Polana pojawią się także pomysły zainspirowane przepisami użytkowników portalu "Doradca smaku". Oryginalne kombinacje smaków zaintrygują początkujących, ale i widzów bardziej zaawansowanych w sztuce gotowania.
Mistrz kuchni poda przepis na żebro wołowe z selerowym puree i rostbef z panierowanymi piklami. Przyrządzi też zupę fasolową z papryką i wykwintnego, ale prostego do przygotowania, suma w śmietanie z domowymi chipsami.
Zobacz także
- Doradca smaku (31/40) - magazyn kulinarny - dziś, 25 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (32/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (33/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (34/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 20:00 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (35/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (36/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (37/40) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 20:10