Doradca smaku (4/8)
magazyn kulinarny Polska 2016
W skrócie: | Widzowie poznają przepisy na francuską tartę z łososiem i gruzińskie chaczapuri z serami. Mistrz kuchni pokaże też, jak zrobić strudel z białej kiełbasy i duszony schab, podany w jabłkach. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W czwartej serii nie zabraknie przepisów na rozmaite potrawy, które przyniosą nowe pomysły na codzienne posiłki i ciekawą kuchnię domową. Obok autorskich przepisów Andrzeja Polana pojawią się także pomysły zainspirowane przepisami użytkowników portalu "Doradca smaku". Oryginalne kombinacje smaków zaintrygują początkujących, ale i widzów bardziej zaawansowanych w sztuce gotowania.
Widzowie poznają przepisy na: prostą i pyszną francuską tartę z łososiem i nieco bardziej skomplikowane domowe gruzińskie chaczapuri z serami. Mistrz kuchni pokaże też, jak zrobić strudel z białej kiełbasy i genialny duszony schab, podany tym razem w jabłkach i musztardzie. Specjalnie dla roślinożerców przyrządzi bigos z boczniaków.
Zobacz także
- Doradca smaku (26/40) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 15:45
- Doradca smaku (27/40) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (28/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (29/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (30/40) - magazyn kulinarny - środa, 24 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (31/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 25 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (32/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (33/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 20:10