Człowiek, ogień i wyżerka (1)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2015
W skrócie: | W Grand Rapids Roger odwiedza Pit Stop - knajpę BBQ znaną ze swojej niekonwencjonalnej kanapki z wieprzowiną, kremem kolendrowym i sosem barbecue. Testuje też lokal Top Hat Barbecue w stanie Alabama. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
W Grand Rapids Roger odwiedza Pit Stop, knajpę BBQ znaną ze swojej niekonwencjonalnej kanapki z wieprzowiną, kremem kolendrowym i sosem barbecue zapakowanymi w tortillę. Następnie Roger testuje lokal Top Hat Barbecue w Blount Springs w stanie Alabama. To miejsce od ponad 50 lat serwuje swoją najlepiej sprzedającą się kanapkę w ten sam sposób.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Roger Mooking gospodarz