Anthony Bourdain: Bez rezerwacji (20-ost.)
(Anthony Bourdain: No Reservations 4: At the Table with Anthony Bourdain)
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Anthony Bourdain, smakosz i podróżnik, kolejny raz wyrusza w świat w poszukiwaniu smaków serwowanych przez kuchnie różnych zakątków świata nie wahając się próbować najdziwniejszych, lokalnych przysmaków. Poszukiwacz przygód odwiedzi m.in. Kanadę, Wyspy Brytyjskie, Grecję i Rumunię. Sprawdzi też jak żyją i jedzą ludzie na Jamajce i Hawajach, w Laosie, Tokio, Urugwaju, Kolumbii, Hiszpanii i Egipcie. Tony Bourdain, absolwent Culinary Institute of America, przeszedł wszystkie szczeble kariery kucharskiej, od pomywacza do szefa kuchni znakomitej nowojorskiej restauracji "Brasserie Les Halles". Jest autorem książek kulinarnych i tzw. Kuchennych, czyli ukazujących pracę kuchni 'od kuchni'. Jego książka "Kill Grill. Restauracja od kuchni" została wydana w 23 krajach i stałą się światowym bestsellerem.
W tym odcinku
Debatując przy obiedzie za 1800 dolarów żaden temat nie jest zabroniony.
Zobacz także
- Anthony Bourdain: Bez rezerwacji (1/22) - serial dokumentalny - czwartek, 11 kwietnia 22:15