Food Network Program TV na dziś
- 23:20Jedzenie na pocieszenie (4/8)
magazyn kulinarny
Prowadzący zdradza przepis na jajka po benedyktyńsku, włoskie pierożki z nadzieniem z bakłażana oraz deser składający się z naleśników w sosie z karmelizowanego cukru, masła, mandarynki i soku.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (5)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (1/6)
magazyn kulinarny
Joanna dzieli się świąteczną tradycją robienia słodkich prezentów dla bliskich. Jej klasyczne przysmaki to orzeszki ziemne w słonym karmelu, kora miętowa, wiśniowe ciasteczka i karmelki.
- 1:10Pichcić z Zoe (5/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (53/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Gwiazdy od kuchni (1/8)
program rozrywkowy
Katarzyna Bosacka zaprasza do swojego kulinarnego królestwa dziennikarza Andrzeja Sołtysika. Wraz z nim poznaje szczegóły świńskiej anatomii i przyrządza białą kiełbasę.
- 2:45W życiu nie jadłeś nic lepszego (13)
magazyn kulinarny
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
- 3:10W kuchni Julii Child (5/7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 4:00Na tropie składników (10/13)
magazyn kulinarny
Prowadzący sprawdza, jak francuski pączek zyskuje fantazyjny akcent, a także jak kiełkująca pszenica zamienia się w bajgiel z cynamonem i rodzynkami. Następnie Alfonso Ribeiro odwiedza hodowlę kóz.
- 4:25Na tropie składników (11/13)
magazyn kulinarny
Etapy powstawania napojów, słodkości czy gotowych dań. Prowadzący poznaje sekretne mieszanki, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników aż po wybór opakowania.
- 4:50Na tropie składników (1/13)
magazyn kulinarny
Etapy powstawania napojów, słodkości czy gotowych dań. Prowadzący poznaje sekretne mieszanki, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników aż po wybór opakowania.
- 5:15Palce lizać! (3/13)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson prezentuje dania, które uważa za najciekawsze spośród potraw kuchni na całym świecie.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI