Food Network Program TV na dziś
- 20:40Wiem, co jem na diecie (5/12)
magazyn poradnikowy
Trener Wojtek Karkau pokaże Kasi Bosackiej, jakie ćwiczenia pomogą jej schudnąć. Będzie też mowa o tym, co warto zjeść przed treningiem i po nim. Widzowie poznają też prawdę o batonach proteinowych.
- 21:15Bójka na plaży (4/6)
serial dokumentalny
W rywalizacji na plaży konkurują ze sobą dwie drużyny, ze Wschodniego i Zachodniego Wybrzeża Ameryki. Zawodnicy konkurują ze sobą przez sześć tygodni, przygotowując najbardziej kultowe dania.
- 22:20Słodki świat Renata (3/8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
- 23:20Jedzenie marzenie (6)
magazyn kulinarny
Damiano Carrara, sędzia 'Bake off Italy', opowiada anegdoty, które towarzyszyły jego przybyciu do USA. Przyrządza też ulubione dania: ze szczyptą słodyczy, z odrobiną czegoś słonego oraz koktajl.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (5/8)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (6/8)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 1:10Pichcić z Zoe (1/11)
magazyn kulinarny
W Minnesocie nadeszła wiosna. Zoe Francois zamierza uczci ten moment ciastem truskawkowo-rabarbarowym. Wizyta w restauracji inspiruje ją do przyrządzenia angielskiego deseru.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (57/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Patenciary (5/8)
magazyn kulinarny
Prowadząca szykuje tęczowe szaszłyki z łososia, polędwicę w cieście i dania kuchni meksykańskiej. Z kolei dziewczynki robią obiad wyglądający jak lody, wykorzystując makaron serowy oraz wafelki.
- 2:45W życiu nie jadłeś nic lepszego (9/13)
magazyn kulinarny
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
- 3:10W kuchni Julii Child (1/7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 4:00Na tropie składników (6/13)
magazyn kulinarny
Etapy powstawania napojów, słodkości czy gotowych dań. Prowadzący poznaje sekretne mieszanki, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników aż po wybór opakowania.
- 4:25Co nas truje (10)
program rozrywkowy
Prowadząca zajmuje się problemem pleśni. Wielu uważa, że wystarczy ją zdjąć, by spożyć produkt. Część gatunków pleśni wytwarza mykotoksyny, szkodliwe substancje przenikające do całego produktu.
- 5:00Palce lizać (13/14)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
- 5:25Festiwal jedzenia (5/13)
serial dokumentalny
Gospodarze jeżdżą na konkursy kulinarne w USA: od South Beach Seafood Festival po San Diego Bacon Fest. Podczas rywalizacji szefowie kuchni konkurują, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI