Food Network Program TV na dziś
- 21:15Dziecięce mistrzostwa wypieków (8/10)
teleturniej kulinarny
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
- 22:20Słodki świat Renata (4/8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
- 23:20Jedzenie na pocieszenie (1/8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Misha Sukias prezentuje przepis na tapsilog - klasyczne filipińskie śniadanie składające się z wołowiny, ryżu i jajka, kurczaka po mandaryńsku oraz domowego burgera na bułce z donata.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (7/8)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (8)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 1:10Pichcić z Zoe (2/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (56/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Patenciary (6/8)
magazyn kulinarny
Według dietetyków śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Daria Ładocha zaproponuje widzom pizzę jajeczną z serem i serowe ptysie z warzywami. Dla miłośników słodkich poranków przygotowała pankejki.
- 2:45W życiu nie jadłeś nic lepszego (10/13)
magazyn kulinarny
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
- 3:10W kuchni Julii Child (2/7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 4:00Na tropie składników (7/13)
magazyn kulinarny
Alfonso Ribeiro opowiada o tym, jak batonik spełnił wojskowy obowiązek oraz dlaczego francuskie spalone orzeszki ziemne mają guzy, a ciepła pralina prosto z marmurowej płyty jest taka pyszna.
- 4:25Co nas truje (1/12)
program rozrywkowy
Fast foody są smaczne, łatwo dostępne i tanie, co sprawia, że są uwielbiane przez wielu na całym świecie. Katarzyna Bosacka odpowie na pytanie, jakie szkody może wyrządzić takie jedzenie.
- 5:00Palce lizać (14)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
- 5:25Festiwal jedzenia (6/13)
serial dokumentalny
Gospodarze jeżdżą na konkursy kulinarne w USA: od South Beach Seafood Festival po San Diego Bacon Fest. Podczas rywalizacji szefowie kuchni konkurują, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI