Food Network Program TV na dziś
- 23:20Jedzenie na pocieszenie (3/8)
magazyn kulinarny
Misha Sukias zdradza swoje przepisy na domowy makaron z sosem, znane na całym świecie taco tex mex oraz na smażonego homara z dodatkami.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (3/5)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (4/5)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 1:10Pichcić z Zoe (4/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (54/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Patenciary (8)
magazyn kulinarny
Daria Ładocha i jej córki zaskoczą niebanalnymi przepisami. Nie zabraknie śniadaniowych inspiracji, pomysłów na kolorowe bułeczki i domowe pieczywo. Zachwycą kanapkowe zwierzaki i kurczaki z jajek.
- 2:45W życiu nie jadłeś nic lepszego (12/13)
magazyn kulinarny
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
- 3:10W kuchni Julii Child (4/7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 4:00Na tropie składników (9/13)
magazyn kulinarny
Alfonso Ribeiro udowadnia, że ser może urozmaicić wiele dań. Zamienia przystawkę TGI Fridays z Cheddar Bacon Potato Skin w chipsy, modyfikuje potrawę Mom Made Cheesy Mac i wzmacnia serowe chrupki.
- 4:25Co nas truje (3/12)
program rozrywkowy
Polska jest jednym z największych producentów drobiu w UE. Nic dziwnego, że Polacy jedzą kurczaki w ogromnych ilościach. W paszy przemysłowych kurczaków znajdziemy mnóstwo wzmacniaczy i konserwantów.
- 5:00Palce lizać! (2/13)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson prezentuje dania, które uważa za najciekawsze spośród potraw kuchni na całym świecie.
- 5:25Festiwal jedzenia (8/13)
serial dokumentalny
Gospodarze jeżdżą na konkursy kulinarne w USA: od South Beach Seafood Festival po San Diego Bacon Fest. Podczas rywalizacji szefowie kuchni konkurują, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI