x
Zdrowie na widelcu (84)

Zdrowie na widelcu (84)

magazyn poradnikowy Polska 2015   od 12 lat
W skrócie:Tym razem Ania postanawia sprawdzić, czy warto kupować łososia hodowlanego i jak go rozpoznać. W kuchni upiecze rybę z gorgonzolą, przy okazji pokazując, jak szybko wyjąć ości.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Program, w którym Anna Guzik sprawdzi, co jedzą widzowie i zmieni ich nawyki żywieniowe tak, aby byli piękni i zdrowi. Prowadząca odwiedzi markety i poszuka w nich zdrowych produktów. Doradzi, co warto, a czego nie warto kupować. Następnie zaprosi do swojej kuchni, gdzie zademonstruje bogate w witaminy produkty, które urozmaicą codzienne posiłki. Prowadzącej w tropieniu żywieniowych bubli towarzyszyć będzie dietetyczka.

Ania postanawia sprawdzić, czy warto kupować łososia hodowlanego i jak rozpoznać go w sklepie. Widzowie dowiedzą się, jak hoduje się łososie i jak sprawdzić czy są świeże. W kuchni Ania upiecze łososia z gorgonzolą, przy okazji pokazując jak szybko i łatwo wyjąć ości z ryby. Nie zabraknie też łososi wędzonych i opowieści o tym w jakich wędzonkach mogą ukrywać się najmniej wartościowe kawałki łososia.

Twórcy (pokaż wszystkich)