x
Smaki Indii według Davida Rocco 2: Wołowina z Fort Kochi (6)

Smaki Indii według Davida Rocco 2: Wołowina z Fort Kochi (6)

(David Rocco's Dolce India 2: Beef in Fort Kochi)

magazyn kulinarny Kanada 2015   od 12 lat
W skrócie:Fort Kochi jest regionem, w którym mieszają się wpływy chińskie, indyjskie, portugalskie i brytyjskie. To także jedno z nielicznych miejsc w kraju, gdzie można jeść wołowinę.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

David wraca do Indii, by podróżować mniej uczęszczanymi szlakami i odkrywać nieznane skarby tego kraju. Z charakterystyczną dla siebie swobodą gotuje w najprzeróżniejszych miejscach i zaprzyjaźnia się z miejscowymi, by lepiej poznać indyjską kuchnię.

Fort Kochi jest regionem, w którym mieszają się wpływy chińskie, indyjskie, portugalskie i brytyjskie. To także jedno z nielicznych miejsc w kraju, gdzie można jeść wołowinę. David wybiera się na poszukiwania najlepszych miejscowych potraw. Później spotyka się z szefem kuchni Ajeethem z osławionej restauracji Brunton Boatyard, by kontynuować przygodę z wołowiną.