x

Słoneczne ATELIER SMAKU (4)

magazyn poradnikowy Polska 2009   b.o.
W skrócie:Jola Słoma i Mirek Trymbulak propagują przysmaki kuchni wegetariańskiej. Przygotowują smaczne potrawy z tego, co wyrośnie w szklarni.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Letnia seria programu, którego autorzy: Jola Słoma i Mirek Trymbulak, proponują widzom przysmaki kuchni wegetariańskiej. Prowadzący program zapraszają na wycieczki nad morze i na Kaszuby, gdzie przygotują smaczne i niewymagające wysiłku potrawy z tego, co rośnie w szklarni, a nawet na trawniku. Widzowie, dowiedzą się, że pokrzywa jest jadalna, że daje się zrobić konfitury z tataraku. Zobaczą również, gdzie warto szukać dziko rosnącej rukoli. Oprócz tego prowadzący program przygotują potrawy, które każdy wegetarianin i nie tylko może upiec na grillu.

Twórcy (pokaż wszystkich)