x

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Smak Apeninów

magazyn kulinarny   b.o.
W skrócie:Robert Makłowicz w plenerach włoskich Apeninów przyrządza tradycyjne specjały górali apenińskich: polędwicę wołową z octem balsamicznym, risotto z prawdziwkami oraz zapiekankę.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Podróżujący po świecie w poszukiwaniu nowych smaków Robert Makłowicz zaprasza widzów we włoskie Apeniny. W naturalnych plenerach przyrządza potrawy z dodatkiem słynnego octu balsamicznego. Prezentuje również tradycyjne specjały kulinarne górali apenińskich: polędwicę wołową z octem balsamicznym, risotto z prawdziwkami oraz zapiekankę apenińską.