Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
W tym odcinku miłośnik gotowania prezentuje potrawy z wołowiny.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia Polesia - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 11:35 i 3 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Jabłka i borówki - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Złoty rokitnik - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Zatorskie karpie - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 19:10 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Biowarzywa na stół - magazyn kulinarny - sobota, 30 marca 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Kipi kasza - magazyn kulinarny - sobota, 30 marca 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Chwasty na talerzu - magazyn kulinarny - sobota, 30 marca 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Inne baby wielkanocne - magazyn kulinarny - sobota, 30 marca 13:25 i 3 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Placki z krzycy - magazyn kulinarny - sobota, 30 marca 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Jaja na Wielkanoc - magazyn kulinarny - sobota, 30 marca 22:05 i 1 późniejsza emisja