O co biega?

O co biega?

magazyn sportowy   od 12 lat
W skrócie:Gospodarz programu Marcin Rosłoń wraz z ekspertami będzie podpowiadał, jak przygotować się do biegania.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
środa, 20 września
wczoraj
20:00 nSport+
czwartek, 21 września
dziś
10:30 nSport+
czwartek, 21 września
dziś
11:55 CANAL+
czwartek, 21 września
dziś
12:55 CANAL+ 1
czwartek, 21 września
dziś
23:20 nSport+
sobota, 23 września
pojutrze
0:40 CANAL+ Sport
sobota, 23 września
pojutrze
6:30 CANAL+ Sport
sobota, 23 września
pojutrze
8:45 nSport+
niedziela, 24 września
za 3 dni
2:25 CANAL+ Sport
niedziela, 24 września
za 3 dni
10:20 nSport+
poniedziałek, 25 września
za 4 dni
19:00 CANAL+ Sport
wtorek, 26 września
za 5 dni
20:05 nSport+
środa, 27 września
za 6 dni
16:55 CANAL+ Sport
środa, 27 września
za 6 dni
20:05 CANAL+ Sport 2
środa, 27 września
za 6 dni
23:15 CANAL+ Sport
czwartek, 28 września
za 7 dni
8:00 CANAL+ Sport 2
piątek, 29 września
za 8 dni
9:45 CANAL+ Sport
sobota, 30 września
za 9 dni
8:25 CANAL+ Sport
sobota, 30 września
za 9 dni
10:55 nSport+
niedziela, 1 października
za 10 dni
3:05 CANAL+ Sport
niedziela, 1 października
za 10 dni
8:30 CANAL+ Sport 2
niedziela, 1 października
za 10 dni
17:30 CANAL+ Sport
poniedziałek, 2 października
za 11 dni
13:50 CANAL+ Sport
wtorek, 3 października
za 12 dni
7:45 CANAL+
wtorek, 3 października
za 12 dni
8:45 CANAL+ 1
wtorek, 3 października
za 12 dni
17:20 CANAL+
wtorek, 3 października
za 12 dni
18:20 CANAL+ 1
wtorek, 3 października
za 12 dni
23:15 CANAL+ Sport

Opis

W magazynie nowinki oraz praktyczne porady dla osób, które uprawiają bieganie rekreacyjnie, półprofesjonalnie, zawodowo lub dopiero zaczynają. Gospodarz programu Marcin Rosłoń wraz z ekspertami będzie podpowiadał, jak przygotować się do biegania amatorskiego i zawodowego, jak dobrać odpowiedni sprzęt lub przygotować się do maratonu. W programie nie zabraknie również ciekawostek, rozmów ze sportowcami i osobami z show-biznesu, które opowiedzą o swojej pasji do biegania.

Twórcy (pokaż wszystkich)

Zobacz także