Na słodko 3: Ekstrakty aromatyczne (16)
(Sugar 3)
magazyn kulinarny Kanada 2003
W skrócie: | Anna Olson jest znaną w Kanadzie restauratorką. W trzeciej serii podpowie jak przygotować desery, jak je przyozdobić i podać do stołu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Prowadząca program, Anna Olson jest znaną w Kanadzie restauratorką. W swojej trzeciej już serii kulinarnych popisów Anna podpowie jak przygotować wyśmienite desery i jak je odpowiednio przyozdobić i podać do stołu. Każdy odcinek oparty jest na pomyśle wykorzystania jednego składnika w dwóch, różnych przepisach. Przygotowywane desery opierają się na owocach (pomarańcze, jabłka, cytryny, brzoskwinie, truskawki, banany czy jagody), orzechach, migdałach, czekoladzie, karmelu, serze, kawie i herbacie.