Grzeszki na widelcu: Żeberka (94)
magazyn poradnikowy Polska 2015
W skrócie: | Widzowie dowiedzą się, po czym poznać, że żeberka pochodzą od świni z dobrej hodowli i jak rozpoznać zafałszowany miód. Prowadząca przyrządza do mięsa warzywa. Rozmawia także z dietetyczką. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W programie Anna Guzik będzie pokazywała tradycyjne dania rodzimej kuchni i opowiadała o produktach potrzebnych do ich sporządzenia. A na koniec przygotuje również zdrowszą wersję danej potrawy. Kotlet schabowy czy roladki zyskają zupełne nowe oblicze.
Widzowie dowiedzą się, po czym poznać, że żeberka pochodzą od świnki z dobrej hodowli oraz jak rozpoznać zafałszowany miód, który będzie Wam potrzebny do żeberek. Ania pokłóci się z dietetyczką o warzywa do najzdrowszych żeberek i przyrządzi je tak, że wygrają z każdymi żeberkami w miodzie na tłuszcze i kalorie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Anna Guzik gospodarz