Grzeszki na widelcu: Śledź w śmietanie (95)
magazyn poradnikowy Polska 2015
W skrócie: | Widzowie dowiedzą się, co niektórzy producenci dodają do filetów śledziowych w zalewie i po czym poznać dobrej jakości śledzie. W kuchni Ania przyrządzi tradycyjne danie. Zrobi także rybę po grecku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W programie Anna Guzik będzie pokazywała tradycyjne dania rodzimej kuchni i opowiadała o produktach potrzebnych do ich sporządzenia. A na koniec przygotuje również zdrowszą wersję danej potrawy. Kotlet schabowy czy roladki zyskają zupełne nowe oblicze.
W odcinku widzowie dowiedzą się, co niektórzy producenci dodają do filetów śledziowych w zalewie i po czym poznać dobrej jakości śledzie. W kuchni Ania przyrządzi pyszne tradycyjne śledzie. Zrobi także rybę po grecku.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Anna Guzik gospodarz