Grzeszki na widelcu: Śląskie rolady (88)
magazyn poradnikowy Polska 2015
W skrócie: | Prowadząca zrobi tradycyjne, śląskie rolady z czerwoną kapustą i kluskami. Widzowie dowiedzą się, jak wybrać najlepszą wołowinę do roladek. Zobaczą także, jak niektórzy producenci wędzą boczek. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W programie Anna Guzik będzie pokazywała tradycyjne dania rodzimej kuchni i opowiadała o produktach potrzebnych do ich sporządzenia. A na koniec przygotuje również zdrowszą wersję danej potrawy. Kotlet schabowy czy roladki zyskają zupełne nowe oblicze.
W odcinku Ania zrobi tradycyjne, śląskie rolady z czerwoną kapustą i kluskami. Widzowie dowiedzą się, jak wybrać najlepszą wołowinę do roladek. Zobaczą także, jak niektórzy producenci wędzą boczek. Będą też zdrowe pieczone roladki z indyka.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Anna Guzik gospodarz