Ewa gotuje (296)
W skrócie: | Ewa Wachowicz postanowiła zabrać widzów na kulinarne pogranicze Teksasu i Meksyku, serwując potrawy kuchni tex- mex. Jako pierwsza trafi na stół pikantna zupa meksykańska na mielonej wołowinie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
Ewa Wachowicz postanowiła zabrać widzów na kulinarne pogranicze Teksasu i Meksyku, serwując potrawy kuchni tex-mex. Jako pierwsza trafi na stół pikantna zupa meksykańska na mielonej wołowinie, z dużą ilością czerwonej fasoli. Na drugie danie Ewa upiecze żeberka w stylu tex-mex. Deser będzie zaskakujący - czekoladowe ciasto bez grama mąki, za to na czerwonej fasoli.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (411) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 24 na 25 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (480) - magazyn kulinarny - dziś, 25 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (458) - magazyn kulinarny - dziś, 25 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (459) - magazyn kulinarny - dziś, 25 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 25 na 26 kwietnia 2:00
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 25 na 26 kwietnia 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (412) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 25 na 26 kwietnia 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (413) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 25 na 26 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (481) - magazyn kulinarny - piątek, 26 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (460) - magazyn kulinarny - piątek, 26 kwietnia 7:05