Ewa gotuje (224)
W skrócie: | Ewa Wachowicz zaprezentuje pyszne i zdrowe posiłki, które można zjeść na śniadanie. Na początku przygotuje domową granolę, czyli chrupiące płatki owsiane zapiekane z orzechami i miodem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz, Miss Polonia 1992, a obecnie producentka i dziennikarka telewizyjna, przybliża widzom zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.
Ewa Wachowicz zaprezentuje pyszne i zdrowe posiłki, które można zjeść na śniadanie. Na początku przygotuje domową granolę, czyli chrupiące płatki owsiane zapiekane z orzechami i miodem. Następnie przyrządzi jajka w foremkach, wyciętych z chleba czy papryki. Prowadząca przygotuje również zdrowy koktajl na bazie truskawek i maślanki. Natomiast na deser poda ciasto warzone na domowym twarogu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (395) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (450) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (451) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (396) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 19 na 20 kwietnia 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 19 na 20 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (403) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 19 na 20 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (504) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 6:00