Ewa gotuje (173)

Ewa gotuje (173)

magazyn kulinarny Polska 2012   od 7 lat
W skrócie:Ewa Wachowicz przyrządza gołąbki z farszem ziemniaczanym. Do ich przygotowania używa m.in. kapusty włoskiej, sosu pomidorowego i cebuli z boczkiem.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
środa, 31 grudnia
za 11 dni
13:30 ATM Rozrywka (z napisami)

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Ewa Wachowicz przyrządza gołąbki z farszem ziemniaczanym. Do ich przygotowania używa m.in. kapusty włoskiej, sosu pomidorowego i cebuli z boczkiem. Na deser będzie tort orzechowy z bezami i masą kajmakową.

Twórcy (pokaż wszystkich)

Zobacz także