Doradca smaku (7/8)
magazyn kulinarny Polska 2016
W skrócie: | Mistrz kuchni poda przepis na żebro wołowe z selerowym puree i rostbef z panierowanymi piklami. Przyrządzi też zupę fasolową z papryką i wykwintnego, ale prostego do przygotowania, suma w śmietanie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W czwartej serii nie zabraknie przepisów na rozmaite potrawy, które przyniosą nowe pomysły na codzienne posiłki i ciekawą kuchnię domową. Obok autorskich przepisów Andrzeja Polana pojawią się także pomysły zainspirowane przepisami użytkowników portalu "Doradca smaku". Oryginalne kombinacje smaków zaintrygują początkujących, ale i widzów bardziej zaawansowanych w sztuce gotowania.
Mistrz kuchni poda przepis na żebro wołowe z selerowym puree i rostbef z panierowanymi piklami. Przyrządzi też zupę fasolową z papryką i wykwintnego, ale prostego do przygotowania, suma w śmietanie z domowymi chipsami.
Zobacz także
- Doradca smaku (16/40) - magazyn kulinarny - dziś, 28 marca 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (17/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (18/40) - magazyn kulinarny - środa, 3 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (19/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 4 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (20/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (21/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (22/40) - magazyn kulinarny - środa, 10 kwietnia 20:10