Doradca smaku (6/12)
magazyn kulinarny Polska 2014
W skrócie: | Michel pokaże, jak przygotować pieczony rostbef zawijany słoniną i stek z gęsi w sosie porto. W programie znajdą się też lżejsze dania: smażone krewetki, grecka pita i chrupiące szparagi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Doświadczony szef kuchni i restaurator Michel Moran w każdym odcinku przygotuje danie lub zestaw tematyczny typu wiosenne sałatki czy przekąski. Pokaże, jak przyrządzać mięsa, zupy, sałaty i desery. Podzieli się swoimi pomysłami i zainspiruje widzów do samodzielnych poszukiwań nowych smaków. Zademonstruje znane potrawy w nowych odsłonach.
W odcinku zaprezentowano przepisy dla miłośników mięsa. Michel pokaże, jak przygotować pieczony rostbef zawijany słoniną, smażone krewetki i stek z gęsi w sosie porto z grzybami. W programie znajdzie się również coś dla wegetarian - smażone krewetki, grecka pita i chrupiące szparagi.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Michel Moran gospodarz
Zobacz także
- Doradca smaku (15/40) - magazyn kulinarny - dziś, 28 marca 15:45
- Doradca smaku (16/40) - magazyn kulinarny - dziś, 28 marca 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (17/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (18/40) - magazyn kulinarny - środa, 3 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (19/40) - magazyn kulinarny - czwartek, 4 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (20/40) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (21/40) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 kwietnia 20:10 i 1 późniejsza emisja
- Doradca smaku (22/40) - magazyn kulinarny - środa, 10 kwietnia 20:10