Forum » Rozrywka i teleturnieje » GILOTYNA PONIEDZIAŁEK < WTOREK 19.05
GILOTYNA PONIEDZIAŁEK < WTOREK 19.05
11 odpowiedzi
|
8 października 2009, 13:47
|
Jak Wam się podoba "Gilotyna" ? |
|---|---|
|
13 października 2009, 11:40
|
a są jakieś eliminacje ?kiedy? |
|
21 października 2009, 10:38
|
Podoba mi się ten program, nawet wysłałam zgłoszenie i czekam na odpowiedz. Nie wiecie jak szybko odpowiadają ? |
|
27 października 2009, 9:34
|
Pozdrowienia dla Pana Ryszarda. Uśmiałem sie jak norka oglądając finał z nim, nie wpaść na taki banał :) |
|
3 listopada 2009, 13:48
|
Proste zadanie było wczoraj, ciekawe jak będzie dzisiaj ? |
|
3 listopada 2009, 23:21
|
ten teleturniej to żenada, dla zawodników w studio pytania są trudne a dla widzów w konkursie sms są takie proste jak dla idiotów ŻENADA |
|
4 listopada 2009, 9:07
|
Nie zgadzam się z Tobą Drogi Anonimie, pytania o Jajko, Serce czy też wczorajszy finała "Piekny" odgadłem po pierwszych słowach. Nazywanie żenadą programu tylko dlatego ze jest trudny ? Hmm... to chyba dobrze ze TVP nie promuję idiotycznych pytań w teleturniejach. A konkursy SMS ? Od samego powstania charakteryzują się "banalnością", taka konwencja. |
|
4 listopada 2009, 18:07
|
Finałowe skojarzenie we wtorek było banalnie proste. Aż dziwne, że gracz nie potrafił tego odgadnąć. Kto widział ten wie. Trudniejsze są pytania w drugim etapie. Czy ktoś wie kiedy będą następne nagrania do tego teleturnieju? Czy jeszcze można się zgłosić? |
|
4 listopada 2009, 21:54
|
Mi chodzi o łatwość pytań w konkursie sms to ŻENADA tym bardziej, ze prowadzący mówi mam nadzieję że ktoś z państwa wie, czyli tak jak by sugerował, ze nikt nie będzie znał odpowiedzi na proste pytanie. Zenada i do kogo on to mówi? Do idiotów? |
|
4 listopada 2009, 23:36
|
Konkurs sms ma zapewne nabijać kasę telewizji stąd takie proste skojarzenia. Pewnie ci co układają te wyrazy myślą, że im będzie prościej tym więcej będzie wysłanych smsów. Co do reszty to nie mam wrażenia jakiejś żenady. Wręcz odwrotnie, na tle kilku innych teleturniejów to ten nie jest wcale taki banalnie prosty. A co z kolejnymi nagraniami? Kiedy będą? |
|
6 grudnia 2009, 13:28
|
Hejka byłam wczoraj na eliminacjach do tego programu. Do rozwiązania był test składający się z 20 pytań z wiedzy ogólnej z 10 pytań było na logikę trochę na skojarzenia no i oczywiście takie zadania jak są w programie Po tej części byliśmy zaproszeni po 4 osoby do pokoju gdzie przez ok 2 minuty każdy musiał przedstawic się opowiedzieć coś o sobie oczywiście przed kamerą Facet zadawał różne pytania a na koniec trzeba było ułożyć historyjkę z 4 wyrazami przez niego podanymi Mówie wam żenada. Koleś chyba szukał małpek do występowania w cyrku zadawał takie głupie pytania i okazywał swoje niezadowolenie z uzyskanych odpowiedzi. Cały czas mu coś nie pasowało osmieszając jednocześnie osoby z którymi rozmawiał To było jego 5 minut a nie nasze Z pewnością taka była jego taktyka ale nie musiał co niektórych zniżać do poziomu i podśmiewywać sie z nich wraz ze swoim kolegą Trochę to było upokarzajace zwłaszcza dla tych, którzy byli pierwszy raz na takich eliminacjach. Koleś beznadziejny, chamski mający się za nie wiadomo kogo Dla mnie te eliminacje były strata czasu Załuję że pojechałam ponieważ nie liczy się tam twoja wiedza tylko jakiego z siebie cyrkowca potrafisz zrobić na oczach telewidzów Im jestes głupszy tym masz większe szanse No ale taki jest showbiznes Zero szacunku do normalnych ludzi!!! |
|
6 grudnia 2009, 18:07
|
aneta2304: Załuję że pojechałam ponieważ nie liczy się tam twoja wiedza tylko jakiego z siebie cyrkowca potrafisz zrobić na oczach telewidzów Im jestes głupszy tym masz większe szanse No ale taki jest showbiznes Zero szacunku do normalnych ludzi!!!Może nie im ktoś jest głupszy... a faktycznie ma dziwny charakter i wyróżnia się innością. Takich niestety ludzi wolą oglądać telewidzowie. |
Musisz się zalogować aby pisać na forum.