Pozostałe Forum Teleman.pl / Pozostałe /

Dziewczyny fortuny

Strona:  ««  1  2  3  4  5  »» 
Anonim ()
#46 | 27 Sty 2010 00:02
Odpowiedz 
to jest takie durne no bo niby nikt nie zna odpowiedzi a jak ktos dzwoni to nie łączą zee studiem to jak mamy podać odpowiedź jak nie łączą????
Dame (Użytkownik)
#47 | 27 Sty 2010 11:42
Odpowiedz 
Heh . Tam pisze na żywo, a to są same powtórki .;/
#48 | 5 Lut 2010 15:12
Odpowiedz 
ludzie nie dzwońcie tam, bo tylko stracicie pieniądze na połączenia, a nawet się nie dodzwonicie, dziś w programie trzeba było znaleźć trzy różnice w obrazkach, znalazłem trzy różnice i dzwonię, a tu nagle słyszę pytanie czy moskwa jest stolicą rosji :)
rozłączyłem się, bo myślałem, że się pomyliłem przy wpisywaniu numeru, zadzwoniłem ponownie i to samo :)
oczywiście szanowna pani w studio ogłasza od 20 min. że jeszcze nikt nie znalazł tych różnic i że program się kończy i jest to ostatnia szansa żeby wygrać pieniądze, trzeba tylko zadzwonić...,
paranoja i oszustwo!...
Anonim ()
#49 | 8 Lut 2010 16:44
Odpowiedz 
Witajcie to sa oszuści, brałem udział poczaczyłem się odpowiedziałem dobrze,piekna pani zaznaczyła odpowiedz i wygrałem ale co nastapiło rozłaczyło mnie czytałem regulamin byłem spokojny mieli oddzwonic ale nie oddzwonili sam zadzwoniłem to mnie jakiś koleś zmył on chyba nic nie czaił
Dame (Użytkownik)
#50 | 8 Lut 2010 20:57
Odpowiedz 
Anonim:
Witajcie to sa oszuści, brałem udział poczaczyłem się odpowiedziałem dobrze,piekna pani zaznaczyła odpowiedz i wygrałem ale co nastapiło rozłaczyło mnie czytałem regulamin byłem spokojny mieli oddzwonic ale nie oddzwonili sam zadzwoniłem to mnie jakiś koleś zmył on chyba nic nie czaił

No to nieźle.... Tylko naciągają ludzi ! . ;/
#51 | 8 Lut 2010 21:01
Odpowiedz 
Dame:
No to nieźle.... Tylko naciągają ludzi ! . ;/

he i to nieźle niby już koniec programu jest, jeszcze czekają np. minutkę która i tak się przeciąga do 5 albo i dłużej a na końcu i tak wykiwają kogoś
Dame (Użytkownik)
#52 | 8 Lut 2010 21:04
Odpowiedz 
hehe:
he i to nieźle niby już koniec programu jest, jeszcze czekają np. minutkę która i tak się przeciąga do 5 albo i dłużej a na końcu i tak wykiwają kogoś

No właśnie "zarób szybko pieniądze, wyjedź na wycieczke" ... gadanie ich .. ;/
Ludzie w to wierzą , chcą szybko zarobić pieniądze , a tu tylko je stracą... ;/
I jeszcze tych teleturniejów są powtórki, a wcale tego nie piszą , a ludzie dalej dzwonią.. ;/
#53 | 8 Lut 2010 21:09
Odpowiedz 
Dame:
No właśnie "zarób szybko pieniądze, wyjedź na wycieczke" ... gadanie ich .. ;/
Ludzie w to wierzą , chcą szybko zarobić pieniądze , a tu tylko je stracą... ;/
I jeszcze tych teleturniejów są powtórki, a wcale tego nie piszą , a ludzie dalej dzwonią.. ;/

bo są naiwni i wierzą że uda im się za odnalezienie 2-3 różnic zarobic np. 5000 żałosne
Dame (Użytkownik)
#54 | 8 Lut 2010 21:12
Odpowiedz 
hehe:
bo są naiwni i wierzą że uda im się za odnalezienie 2-3 różnic zarobic np. 5000 żałosne

A tego nigdzie nie idzie zgłosić czy coś. Przecież ponoć w regulaminie jest to wszystko napisane ;P .
#55 | 8 Lut 2010 21:15
Odpowiedz 
Dame:
A tego nigdzie nie idzie zgłosić czy coś. Przecież ponoć w regulaminie jest to wszystko napisane

no niby napisane jest ale kto to zgłosi, prawdopodobnie nikt bo większośc uważa że może wygrac
Anonim ()
#56 | 9 Lut 2010 00:07
Odpowiedz 
hehe:

A prowadząca wmawia, że to może znaleźć maks 1 osoba w Polsce i ten kto znajdzie na te pieniądze zasłużył bo ani profesorowie ani spostrzegawczy ludzie nie są wstanie znaleźć róóżnic a ja te różnice widzę napierwszy rzut oka. Dobry jestem
Anonim ()
#57 | 9 Lut 2010 02:00
Odpowiedz 
na wykop.pl i w innych miejscach są dyskusje na ten temat, mnie najbardziej zastanawia udawanie, że ludzie właśnie nie dzwonią, a gdy dzwonią, to słychać jasno, że to ci z programu oddzwaniają do nich. sam nie wiem jak to działa 'wewnątrz' (oddzwaniają losowo czy po uzbieraniu jakiejś kwoty od jeleni, pewnie jak nie odbiorę to przepada?) i wolę nie bawić się w naciągactwo, starczy totolotek raz na miesiąc przy dobrej kumulacji ;) przynajmniej moge się posmiać sam z siebie a nie wkurzać, że daję się naciągać :)
zresztą to konkurs kwizopodobny, a nie loteria zatwierdzana przez ministerstwo, więc własciwie każdy może taki zrobić, jak chce ;)
Anonim ()
#58 | 9 Lut 2010 16:17
Odpowiedz 
Dziewczyny z fortuną to są naciągacze, pani robi miny jak bardzo chce oddać pieniądze
tylko nikt się nie może dodzwonić. A każde połączenie odpowiada spróbuj ponownie.
Dame (Użytkownik)
#59 | 9 Lut 2010 16:24
Odpowiedz 
Anonim:
a ja te różnice widzę napierwszy rzut oka.

No ja też.... ;) heh Te konkursy są taki łatwe i badziewne... ;/
Anonim:
właśnie nie dzwonią, a gdy dzwonią, to słychać jasno, że to ci z programu oddzwaniają do nich

No właśnie.. sami do siebie dzwonią. Bo akurat jak oblicza 3,2,1 i akurat jest po tym 1 dzwonek, że ktoś się dodzwonił... To jest żałosne.
Anonim:
Dziewczyny z fortuną to są naciągacze

Nie tylko ten program bo każde tego typu teleturnieje.
#60 | 9 Lut 2010 16:37
Odpowiedz 
Niech nikt nie dzwoni do tych oszustów niby połączyłam się chodziło o imię
z trzema a np. Stanisława, a po połączeniu spytał mnie czy Rosji jest stolica Moskwa. Miałam
odpowiedzieć tak lub nie i na tym się skończyło. Co to miało znaczyć?
 Strona:  ««  1  2  3  4  5  »» 
Twoja odpowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Możesz wprowadzić tylko nick bez hasła, jeżeli taka nazwa nie jest wykorzystywana przez zarejestrowanego użytkownika.