Rozrywka i teleturnieje Forum Teleman.pl / Rozrywka i teleturnieje /

"Tak to leciało"

Strona:  ««  1  2  ...  74  75  76  77  78  ...  82  83  »» 
darołł (Anonim)
#1126 | 5 Lut 2010 19:41
Odpowiedz 
Wie ktoś jak dostać się na widownie ?
Anonim ()
#1127 | 5 Lut 2010 19:59
Odpowiedz 
popros niedzielskiego to Cie weźmie jako grupe wsparcia :) lol
PawelN (Użytkownik)
#1128 | 5 Lut 2010 22:05
Odpowiedz 
Widownią w Tak To Leciało! zajmuje się Agencja OUTSIDE,
natknąłem się na profil na GoldenLine:

http://www.goldenline.pl/grupa/outside-agencja-castingowa

Tam są podane również dane kontaktowe, w razie czego zapraszam do kontaktu, bo ja sam też statystowałem :-) powodzenia

pozdrawiam

Paweł A. Niedzielski
www.pawelniedzielski.pl
rybciaaga (Anonim)
#1129 | 6 Lut 2010 17:34
Odpowiedz 
oj nie wazne osoby wybrane sa juz napewno a czy zadzwonia to zalezy w duzym stopniu od tego jak im bedzie szlo z nagraniami jak sie nie wyrobia to beda dzwonic do drugiej czesci pozniej moze sie zdarzyc ze braknie im osob do nagran zawsze ktos moze nie przyjechac .... i takie tam i wtedy nastepna szansa na tel ale mysle ze faktycznie zadne modly tutaj nic nie dadza bo co tak naprawde mozemy zrobic wypadlam jak sierota na castingu i co zmienie ich zdanie piszac tutaj dajcie mi szanse???????? prosze bez przesady
Aqua (Anonim)
#1130 | 6 Lut 2010 23:29
Odpowiedz 
Hej,
czytam to czytam i... ojoj...może już przestańcie oceniać to kto jak się cieszy, komu zależy bardziej, komu mniej, kto prosi o szansę, a nie powinien :O ?! Oczernianie kogoś i pisanie typu "żal" jest dziecinne... :/

Pawła N. miałam okazję poznać osobiście, podszedł do mnie po moim nagraniu i.. bardzo mile zaskoczył. Znałam go wcześniej z forum - próbował swoich sił w castingu, na którym byłam.. To bardzo ciepły człowiek, który wszystkim dobrze życzy i ja Mu też życzę przede wszystkim dobrej zabawy, bo wierzę, że właśnie po to tam pojedzie. Ja też pojechałam dobrze się bawić i wspomnienia mam nieziemskie :))) Marzenia się spełniają!

Nie psujcie wizerunku ludzi, którzy mają wystąpić w "Tak To Leciało!" takimi komentarzami. Nie jesteście dla siebie konkurencją! Każdy kto dostanie szansę, gra na własny rachunek. No właśnie - ten kto dostanie szansę... Logiczne, że każdy kto poszedł na casting chciał się dostać. Jeśli Waszym marzeniem jest wystąpienie w tym programie - nie traćcie wiary w siebie, próbujcie dalej i miejcie nadzieję..

Dzięki za uwagę :)

Pawle N. co do Twojego sporo wcześniejszego posta, którego dopiero przeczytałam - sesja bardzo OK i już ferie! c(:

Pozdrawiam!
PawelN (Użytkownik)
#1131 | 8 Lut 2010 00:52
Odpowiedz 
Aqua - bardzo dziękuję za ciepłe słowa, chyba się z Tobą ożenię! ;-)

A muszę się z Wami podzielić, że pod wpływem Tak To Leciało! i niektórych komentarzy tutaj na forum, zdecydowałem się zmienić tekst na mojej głównej stronie, aby bardziej oddawał to, co dzieje się w moim sercu wtedy gdy mówię do ludzi przez mikrofon i w ogóle wtedy gdy myślę o tych których przychodzi mi bawić, starałem się włożyć w nią tyle serca ile wkładam wtedy gdy mówię do innych "w realu". Może teraz będzie lepiej?

Proponuję abyśmy zapomnieli o tych wszystkich ostrych słowach które tutaj padły, zapewniam, że nie miałem nic złego na myśli i starałem się jedynie pomóc niektórym z Was nie tracić nadziei i zobaczyć dobre strony nawet w tym co na pierwszy rzut oka wydaje się porażką, może tak naprawdę jest niepowtarzalną okazją?

Bardzo przepraszam, jeśli ktoś przez moje nieprzemyślane słowa poczuł się kimś gorszym, chciałbym to w jakiś sposób naprawić, dziękując Wam za tę gorzką lekcję pokory. Uważam, że sama Wasza obecność na castingu do TTL świadczy o tym, że jesteście wyjątkowymi ludźmi szukającymi w życiu czegoś więcej, nie chcę być skupiony tylko na sobie dlatego proponuję, żebyście podzielili się tym co robicie, kim jesteście i dlaczego akurat pomysł na casting TTL - może ktoś z ekipy przeczyta to i zainteresuje się tym co w Was wyjątkowe!

Trzymam za Was kciuki jakikolwiek mielibyście pomysł na Wasze życie.

Paweł A. Niedzielski
www.pawelniedzielski.pl
Anonim ()
#1132 | 8 Lut 2010 19:20
Odpowiedz 
Patrze Pawel,ze bez wzgledu na posty i tak 'lizesz kazdemu tylek'.
Ciekawe kiedy Ci sie znudzi.
CZARNY (Anonim)
#1133 | 8 Lut 2010 20:16
Odpowiedz 
JAK TAM NAUKA TEKSTOW? jA ZNALAZLEM SPOSÓB :)
emma (Anonim)
#1134 | 9 Lut 2010 14:18
Odpowiedz 
a jaki
Anonim ()
#1135 | 9 Lut 2010 15:23
Odpowiedz 
Znajomi podsylaja mi prawdopodobne utworki i sugerują, sam tez wyszukuje, zapisuje, gromadzę..., a tydz, 1,5 przed zacznę wkówać :) Narazie trzeba fryzjera odwiedzić to akurat na nagranie odrosna włosy :) Kompletnie nie wiem czego sie spodziewać...
Anonim ()
#1136 | 9 Lut 2010 15:39
Odpowiedz 
http://www.youtube.com/watch?v=sgC5pU2tXz8&feature=channel Tak sie bawi tu na wschodzie :) Pozdrawiam i powodzenia!!!! W nauce tekstów
Anonim ()
#1137 | 9 Lut 2010 20:06
Odpowiedz 
pawel nie jest w stanie odpisac.pewnie sni o tak to lecialo <lol2>
Anonim ()
#1138 | 9 Lut 2010 20:31
Odpowiedz 
hahahah... dobre :)
Anonim ()
#1139 | 9 Lut 2010 20:56
Odpowiedz 
Paweł!!! Nie badź dłużny! Pokaz,że masz jaja... a moze on naprawde śni o tak to lecialo... heheheh
Anonim ()
#1140 | 10 Lut 2010 18:30
Odpowiedz 
widocznie nie ma ;D
 Strona:  ««  1  2  ...  74  75  76  77  78  ...  82  83  »» 
Twoja odpowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Only registered users can post here. Enter your login/password correctly before posting a message, or register first.