Aqua - bardzo dziękuję za ciepłe słowa, chyba się z Tobą ożenię! ;-)
A muszę się z Wami podzielić, że pod wpływem Tak To Leciało! i niektórych komentarzy tutaj na forum, zdecydowałem się zmienić tekst na mojej głównej stronie, aby bardziej oddawał to, co dzieje się w moim sercu wtedy gdy mówię do ludzi przez mikrofon i w ogóle wtedy gdy myślę o tych których przychodzi mi bawić, starałem się włożyć w nią tyle serca ile wkładam wtedy gdy mówię do innych "w realu". Może teraz będzie lepiej?
Proponuję abyśmy zapomnieli o tych wszystkich ostrych słowach które tutaj padły, zapewniam, że nie miałem nic złego na myśli i starałem się jedynie pomóc niektórym z Was nie tracić nadziei i zobaczyć dobre strony nawet w tym co na pierwszy rzut oka wydaje się porażką, może tak naprawdę jest niepowtarzalną okazją?
Bardzo przepraszam, jeśli ktoś przez moje nieprzemyślane słowa poczuł się kimś gorszym, chciałbym to w jakiś sposób naprawić, dziękując Wam za tę gorzką lekcję pokory. Uważam, że sama Wasza obecność na castingu do TTL świadczy o tym, że jesteście wyjątkowymi ludźmi szukającymi w życiu czegoś więcej, nie chcę być skupiony tylko na sobie dlatego proponuję, żebyście podzielili się tym co robicie, kim jesteście i dlaczego akurat pomysł na casting TTL - może ktoś z ekipy przeczyta to i zainteresuje się tym co w Was wyjątkowe!
Trzymam za Was kciuki jakikolwiek mielibyście pomysł na Wasze życie.
Paweł A. Niedzielski
www.pawelniedzielski.pl