Rozrywka i teleturnieje Forum Teleman.pl / Rozrywka i teleturnieje /

"Tak to leciało"

Strona:  ««  1  2  ...  72  73  74  75  76  ...  82  83  »» 
Anonim ()
#1096 | 2 Lut 2010 10:08
Odpowiedz 
A widzisz! I tu sie mylisz..Pieniadze otzrymujesz dopiero mesiac po nagraniu ;p
Jak nie wyemituja to nawet kasy nie dostaniesz..Zostaja Ci tylko wspomnienia a niestety za nie nic sobie nie kupisz ;p

Pawel..Ty tez sie mozesz przejechac wiec nie badz taki pewien,ze u Ciebie wszytsko pojdzie zgodnie z planem..;p

Pozdrawiam hahahaha ;d
rybciaaga (Anonim)
#1097 | 2 Lut 2010 16:55
Odpowiedz 
hm... tak slyszalam ze jesli wyemituja odcinek to dopiero wyplaca kase ale reki sobie nie dam uciac, ale jak jest inaczej to lepiej
robert78 (Anonim)
#1098 | 2 Lut 2010 20:41
Odpowiedz 
Jak odcinka nie wyemitują, to pieniędzy nie ma. Koleżanka, o której wspominałem brała udział w nagraniu, wygrała kasę, ale odcinka nie puścili na antenie i wygranej nie otrzymała. Tak jest a raczej było zaznaczone w umowie (może coś się zmieniło, nie mam pojęcia). Pozdrawiam wszystkich biorących udział w ostatnim castingu. Gratulacje dla tych, którzy się dostali.
PawelN (Użytkownik)
#1099 | 3 Lut 2010 08:06
Odpowiedz 
Ja też mam informacje że kasę dostaje się dopiero po emisji (tak było chyba w umowie) w każdym razie na pewno jest zastrzeżenie, że jeśli występ będzie mało ciekawy to nie ma obowiązku wyemitowania go.

Tak coś czułem, że ktoś się przyczepi do tego, że jestem za bardzo pewny siebie :-) Chodzi o to, że ja się naprawdę strasznie cieszę na samą myśl, że będę w studio i że sobie pośpiewam w takim super towarzystwie i zdobędę nowe doświadczenie. Ale mogę przecież odpaść już po pierwszej piosence jak będę miał niefart! Pozostaje tylko ufać, że moje długie przygotowania do rozgrywki nie pójdą na marne. W końcu miesiące prowadzenia karaoke, granie na gitarze na ogniskach i te całe doświadczenia z ukochanymi polskimi piosenkami robią swoje, a chyba nie ma nic lepszego niż pokochać muzykę którą się odgaduje :-) nie sądzicie? Wierzę jednak w to, że jak będziecie mnie duchowo wspierać i trzymać kciuki to wszystko pójdzie dobrze :-)

gorąco pozdrawiam

Paweł A. Niedzielski
www.pawelniedzielski.pl
Anonim ()
#1100 | 3 Lut 2010 10:08
Odpowiedz 
Pawle,mowiac ze chyba nikt nie chcialby dowiedziec sie jakimi nieciekawymi ludzmi jestesmy skoro kogos nie wyemitowano,narazasz sie na negatywne odpowiedzi.Otóż moim zdaniem to skoro ktos sie dostal z castingu do nagrania programu to musial miec cos ciekawego w sobie..Ty jestes chyba nie odpowiednia osoba ktora powinna na to zwracac uwagi bo sam pchales sie trzy razy i Cie nie chcieli a teraz NAGLE okazales sie interesujacym czlowiekiem zeby dostac sie do programu.Wybacz,ale mysle ze kazdy w sobie ma cos interesujacego..
Goraco pozdrawiam rowniez ;]
Anonim ()
#1101 | 3 Lut 2010 11:50
Odpowiedz 
Ja sie pochwalę... :) wlasnie mialem telefon i tez sie dostalem. Wybrali 24 osoby na nagrania 3go marca. Pozdrawiam i dozobaczenia!!! Tomek (Czarny)
rybciaaga (Anonim)
#1102 | 3 Lut 2010 19:33
Odpowiedz 
gratuluje serdecznie ja nadal czekam;(
robert78 (Anonim)
#1103 | 4 Lut 2010 01:10
Odpowiedz 
Dziś dzień chwalipięty. Ja też się dostałem:-)))) Faktycznie dzwonią do skutku, nawet jeśli jesteś poza zasięgiem. Pozdrawiam.
darołł (Anonim)
#1104 | 4 Lut 2010 15:30
Odpowiedz 
ja też jeszcze czekam. ;) tak bardzo chciałbym się dostać do tego programu;) nie mam 18 lat, ale jestem bardzo wyjątkowy . To jest moje marzenie. Proszę zadzwońcie ;);) tak długo już czekam...... już minęły trzy tygodnie od castingu. Daro - na pewno mnie kojarzycie. pozdrawiam pierwszą 12 na castingu . ja miałem 106. Czekam na telefonik ;);)
Anonim ()
#1105 | 4 Lut 2010 16:48
Odpowiedz 
to ty? ten harry potter? heheheh...:)
darołł (Anonim)
#1106 | 4 Lut 2010 17:31
Odpowiedz 
nie to nie ja. ja byłem kimś fajniejszym ;0;)
rybciaaga (Anonim)
#1107 | 4 Lut 2010 18:05
Odpowiedz 
faktycznie chwalipiety chyba kazdy jest na tyle wyjatkowy ze nie musicie tego podkreslac oni maja swoj pomysl na kazdego i jesli pomysl spodoba sie wiekszosci zadzwonia
Anonim ()
#1108 | 4 Lut 2010 18:09
Odpowiedz 
aaaa ty to ten z irokiem na glowie...?
Anonim ()
#1109 | 4 Lut 2010 18:11
Odpowiedz 
albo moze ty to ten koles przebrany za laske...?
Anonim ()
#1110 | 4 Lut 2010 18:12
Odpowiedz 
albo moze ty to ten koles przebrany za laske...?
 Strona:  ««  1  2  ...  72  73  74  75  76  ...  82  83  »» 
Twoja odpowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Only registered users can post here. Enter your login/password correctly before posting a message, or register first.