Rozrywka i teleturnieje Forum Teleman.pl / Rozrywka i teleturnieje /

"Tak to leciało"

Strona:  ««  1  2  3  4  5  ...  79  80  81  82  83  »» 
Gość (Anonim)
#46 | 3 Cze 2008 11:22
Odpowiedz 
Mam pytanko mogą brać udział w tym programie osoby nie pełnoletnie?
wally (Admin)
#47 | 3 Cze 2008 11:27
Odpowiedz 
Gość:

Mam pytanko mogą brać udział w tym programie osoby nie pełnoletnie?

Chyba nie. Tutaj masz link do regulaminu tego konkursu: Regulamin Konkursu Tak to lecialo. Tam jest napisane: "W konkursie mogą brać udział wyłącznie osoby pełnoletnie". Pozdrawiam!
Gość (Anonim)
#48 | 3 Cze 2008 11:41
Odpowiedz 
Ale reglamin dotyczy konkursu sms-owego...
Gość (Anonim)
#49 | 3 Cze 2008 12:55
Odpowiedz 
słuchajcie osoby niepełnoletnie nie mogą brać udziału na castingu podpisuje się regulamin, w którym jest napisane, że udział w programie mogą brać osoby pełnoletnie... pozdrawiam
wally (Admin)
#50 | 3 Cze 2008 12:55
Odpowiedz 
Gość:

Ale reglamin dotyczy konkursu sms-owego...

Masz rację, nie doczytałem... Na stronach TVP znalazłem tylko tyle: "Kandydaci do udziału w teleturnieju powinni posiadać interesującą osobowość, znać teksty wielu znanych przebojów, mile widziane są także walory wokalne"
coolerca (Użytkownik)
#51 | 3 Cze 2008 13:12
Odpowiedz 
No jak zadzwonią to na pewno pochwalimy się na forum... :-)
Gość (Anonim)
#52 | 4 Cze 2008 09:10
Odpowiedz 
A mówili Wam, że zadzwonią i kiedy zadzwonią czy po prostu powiedzieli "dziekuję" i tyle??
#53 | 4 Cze 2008 15:50
Odpowiedz 
Witam wszytskich ja też byłam w Warszawie i atmosfera naprawdę mi się podobała dostałam się nie wiem jakim cudem do 3 etapu ale wątpie żeby coś z tego było chyba mi nie poszło ale też się łudzę do końca tygodnia :) jak do kogoś z was zadzwonią to piszcieee proszęęę :) Pozdrawiam
coolerca (Użytkownik)
#54 | 4 Cze 2008 17:54
Odpowiedz 
Ogólnie mówią dziękujemy i tak zaczęłam sie zastanawiać kto wymyslił to, że oni mają zadzownić do końca tygodnia... a może to tylko plotka... ale po ostatnim castingu podobno 40 osób wybrali... więc szanse jakieś są ale tak na serio to myślę, że jeśli mieliby zadzwonić to już by to zrobili... Pozdrowionka
nataliaker@wp.pl (Anonim)
#55 | 4 Cze 2008 18:05
Odpowiedz 
Witam ja też tam byłam, było świetnie, atmosfera super. Mi powiedzieli że na pewno dadzą mi odpowiedź i... cisza jak na razie. Pozdrawiam Natalia z kaszub :)
Gość (Anonim)
#56 | 5 Cze 2008 11:07
Odpowiedz 
hejka ja też słyszałam że niby do niedzieli mają dać znać więc czekajmy cierpliwie, jak odezwą się do kogoś piszcie, pozdrawiam cieplutko :) Ada
Gość (Anonim)
#57 | 5 Cze 2008 13:57
Odpowiedz 
Gość:

hejka ja też słyszałam że niby do niedzieli mają dać znać więc czekajmy cierpliwie, jak odezwą się do kogoś piszcie, pozdrawiam cieplutko :) Ada

Na pewno dam znać jak do mnie zadzwonią chociaż lekko w to wątpię :) Pozdrawiam wszystkich
Aśka -> Lublin
Gość (Anonim)
#58 | 5 Cze 2008 14:28
Odpowiedz 
Proszę napiszcie jak do kogoś zadzwonią ;) z góry wielkie dzięki!
Gość (Anonim)
#59 | 6 Cze 2008 16:55
Odpowiedz 
Jestem strzempkiem nerwów nie wiem po co się łudze... ale jeszcze weekend został... hmmm ciekawe jak to będzie... Ada Szczecin
Gość (Anonim)
#60 | 6 Cze 2008 19:09
Odpowiedz 
dzwonili ?? :)
 Strona:  ««  1  2  3  4  5  ...  79  80  81  82  83  »» 
Twoja odpowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Only registered users can post here. Enter your login/password correctly before posting a message, or register first.