Seriale Forum Teleman.pl / Seriale /

SORTILEGIO

Strona:  ««  1  2  ...  48  49  50  51  52  ...  102  103  »» 
myska (Anonim)
#736 | 8 Lut 2010 20:58
Odpowiedz 
Dame:
No chociaż coś . Zrobiła bardzo dobrze "w imię miłości" ;D heh. Tak bardzo kocha Alexa. :)

no może go kocha ale zrobiła to tylko dlatego że Mateo chciał kasy za milczenie
Dame:
Noo ;D .., ale ja szczerze mówiac na jej miejscu nie zamieszkała bym już tam. Najpierw ją wygoniła z tego domu a teraz się jej prosi żeby zamieszkała z nią. ;/ Paula jest heppy że wkońcu zamieszka w luksusach.

no nie będzie musiała mieszkac w takiej "norze" jak to ona stwierdziła
Dame (Użytkownik)
#737 | 8 Lut 2010 20:58
Odpowiedz 
andzi:
Nie przepadam za Paulą

Tak ja ją lubie ale tylko tak po połowie... Wkurza mnie to że myśli tylko o tych luksusach, pieniądzach.. ;/ Może jak się zakocha w tym Gabrielu to w końcu zmądrzeje.
#738 | 8 Lut 2010 21:01
Odpowiedz 
myska:
no nie będzie musiała mieszkac w takiej "norze" jak to ona stwierdziła

no właśnie "nora" - chyba nigdy jej nie widziała ;P
myska:
ale zrobiła to tylko dlatego że Mateo chciał kasy za milczenie

no to też... ;/ , ale się nie dziwię. Ludzie nie śpią na pieniądzach.. ;/
#739 | 8 Lut 2010 21:03
Odpowiedz 
Dame:
Tak ja ją lubie ale tylko tak po połowie... Wkurza mnie to że myśli tylko o tych luksusach, pieniądzach.. ;/ Może jak się zakocha w tym Gabrielu to w końcu zmądrzeje.

no miejmy taka nadzieję że miłośc ją zmieni, ale sądze że tak. też za nią tak bardzo nie przepadam chociaż nieraz są momenty że jest fajna ale to tylko NIERAZ
myska (Anonim)
#740 | 8 Lut 2010 21:06
Odpowiedz 
Dame:
no właśnie "nora" - chyba nigdy jej nie widziała

no pewnie nie, ale jak pomieszkała u Alexa to teraz dla niej to są nory
judyt245 (Użytkownik)
#741 | 8 Lut 2010 21:14
Odpowiedz 
andzi:
Nie przepadam za Paulą. Nie mam konkretnego powodu, po prostu nie podoba mi się jej zachowanie itp.

Ja też nie specjalnie ją polubiłam. Ona jest taką MATERIALISTKĄ, chciała namówić MJ, żeby była z Alexem dla kasy. Ale to może wynikać z różnych przyczyn np: opuszczenie przez matkę, brak bogactwa w dzieciństwie itp
#742 | 8 Lut 2010 21:18
Odpowiedz 
judyt245:
Ale to może wynikać z różnych przyczyn np: opuszczenie przez matkę, brak bogactwa w dzieciństwie itp

MJ też została opuszczona przez matkę, nie była bogata i taka nie jest. Paula jest podobna do matki, bo przecież zostawiła ich ojca dla jakiegoś bogacza
mala12 (Anonim)
#743 | 8 Lut 2010 22:35
Odpowiedz 
dziewczyny który dziś był odcinek? bo nie oglądałam początku i bym chciała kuknąć sobie na youtube.
myska (Anonim)
#744 | 8 Lut 2010 22:51
Odpowiedz 
mala12:
dziewczyny który dziś był odcinek? bo nie oglądałam początku i bym chciała kuknąć sobie na youtube.

dziś był 45
Marichuy (Użytkownik)
#745 | 9 Lut 2010 10:02
Odpowiedz 
judyt245:
hciała namówić MJ, żeby była z Alexem dla kasy.

No to było wredne.! Paula myśli tylko o kasie.! Jak MJ ją wyrzuciła z domu to była na nią strasznie wściekła a teraz jak znów jej pozwoliła mieszkać u Lombardów to już jest wszystko dobrze.! Nie lubię jej.! Ona potrafi tylko wrzeszczeć i beczeć.!
judyt245:
Ale to może wynikać z różnych przyczyn np: opuszczenie przez matkę, brak bogactwa w dzieciństwie itp

Hmmm... możliwe.!
myska:
MJ też została opuszczona przez matkę, nie była bogata i taka nie jest

MJ jest całkiem inna od Pauli.! One się strasznie różnią.!
#746 | 9 Lut 2010 10:05
Odpowiedz 
oliiiiiwka:
precioso capitulo:))
a szczególnie niespodzianka Marii Jose dla Alexa,

Ta niespodzianka była świetna.! ;***
myska:
wkońcu Maura się przyznała

Nom na szczęście.! Jak na razie to jedyna rzecz którą dobrze zrobiła.!
#747 | 9 Lut 2010 16:14
Odpowiedz 
judyt245:
Ale to może wynikać z różnych przyczyn np: opuszczenie przez matkę, brak bogactwa w dzieciństwie

Tak to prawda . ;)
myska:
MJ też została opuszczona przez matkę, nie była bogata i taka nie jest

No tak ale ona czuje się za nich odpowiedzialna. Traktuje Paule tak jak by swoją "córkę" no i każdy ma inny charakter ;)
myska:
Paula jest podobna do matki, bo przecież zostawiła ich ojca dla jakiegoś bogacza

No właśnie tylko im kasa w głowie.
#748 | 9 Lut 2010 16:15
Odpowiedz 
Marichuy:
Jak na razie to jedyna rzecz którą dobrze zrobiła

Bo pewnie myślała, że Alex będzie z niej zadowolony, że dobrze, ze mu powiedziała itd. No i opowiedziała mu o tym tylko dlatego , ponieważ nie ma kasy aby płacić temu draniowi ;P
#749 | 9 Lut 2010 16:57
Odpowiedz 
Dame:
Bo pewnie myślała, że Alex będzie z niej zadowolony, że dobrze, ze mu powiedziała itd. No i opowiedziała mu o tym tylko dlatego , ponieważ nie ma kasy aby płacić temu draniowi ;P

pewnie gdyby Mateo nie zarządał od Maury kasy za milczenie, ona nie powiedziała by nic Alexowi, a że nie ma tyle kasy by płacic mu to opowiedziała wszystko Alexowi
Dame:
No tak ale ona czuje się za nich odpowiedzialna. Traktuje Paule tak jak by swoją "córkę" no i każdy ma inny charakter ;)

no każdy ma inny, a MJ nie powinna tak bardzo odpowiadac za jej postępowania bo chyba w końcu Paula jest dorosła i sama powinna odpowiadac za to co zrobi a nie szybko idzie do MJ i prosi o pomoc, bo ona też ma własne problemy
myska (Anonim)
#750 | 9 Lut 2010 20:18
Odpowiedz 
no i Fernando dowiedział się że Katia spotyka się z Brunonem dobrze że na nią nakrzyczał.
 Strona:  ««  1  2  ...  48  49  50  51  52  ...  102  103  »» 
Twoja odpowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Możesz wprowadzić tylko nick bez hasła, jeżeli taka nazwa nie jest wykorzystywana przez zarejestrowanego użytkownika.