Seriale Forum Teleman.pl / Seriale /

SORTILEGIO

Strona:  ««  1  2  3  4  5  ...  171  172  173  174  175  »» 
sunshine_1989 (Użytkownik)
#16 | 12 Lis 2009 20:11
Odpowiedz 
Anonim:
Nie ocenia się filmu po tytule, książki po okładce a człowieka po wyglądzie:)

100% prawda:))
#17 | 12 Lis 2009 20:12
Odpowiedz 
sunshine_1989:
zadaj sobie to samo pytanie do tytułu"Zbuntowani"

czy powiedziałam, że "zbuntowani" tacy są?
wiem, że ten serial nie jest naukowy, poważny...
ale daje do myślenia, przynajmniej widzę to po niektórych osobach.

owszem, "zbuntowani" mają więcej odcinków, ale ich akcja jest zbudowana obszerniej. raz w szkole, raz na koncercie, raz na wycieczce.
a tu, założę się, że wszystko będzie w jednym miejscu i o tym samym, czyli o miłości, którą jeden facet darzy dwie kobiety, bo seriale tego typu właśnie o tym są.
veroniqe0216 (Użytkownik)
#18 | 12 Lis 2009 20:16
Odpowiedz 
sunshine_1989:
100% prawda:))

powinno się tak robić.
ale nie znam zbyt wielu osób, którzy nie oceniają się po wyglądzie.
Anonim ()
#19 | 14 Lis 2009 16:46
Odpowiedz 
Zbuntowani dają do myślenia-ciekawe komu chyba tylko 13-tką:) a tak swoją droga to bardzo się cieszę że zaklęta miłość już w krótce na antenie tv4, już się nie mogę doczekać:)
roberta12 (Użytkownik)
#20 | 14 Lis 2009 17:11
Odpowiedz 
Anonim:
Zbuntowani dają do myślenia-ciekawe komu chyba tylko 13-tką:) a tak swoją droga to bardzo się cieszę że zaklęta miłość już w krótce na antenie tv4, już się nie mogę doczekać:)

ja sie w ogole nie ciesze;/

zbuntowani dla nastolatem owszem a te telenovele dla starych dziadów ktorzy nie moja co robic i cały czas o miłości żal.pl
#21 | 14 Lis 2009 17:17
Odpowiedz 
Starych dziadów jesteś śmieszna dziewczynko,
roberta12 (Użytkownik)
#22 | 14 Lis 2009 17:19 | Edytowany przez: roberta12
Odpowiedz 
s i jesze tak tez w kołko krąża w wokół jakis 6 oso lae jeśli nie dowieżacie to wam wymienie wszystkich którzy grają w rebelde:

teo,
tomas,
diego,
maiguel,
giovanni,
javier,
santos,
bianca,
augustina,
lola,
jose,
lupita,
roberta,
vico,
rocco,
celina,
raquel,
sol,
sabrina,
michel,
pilar,
alicia,
pascual,
alma,
franco,
marina,
milagrosa,
leon
mabel,
madariaga,
julia,
hilda,
mia,
to chyba tyle;P
#23 | 14 Lis 2009 17:20
Odpowiedz 
Anonim:
Starych dziadów jesteś śmieszna dziewczynko,

dziewczynko to se powiedz do koleżanki a nie do mnie w ogole dla cb pani!
#24 | 14 Lis 2009 17:22
Odpowiedz 
roberta12:
s i jesze tak tez w kołko krąża w wokół jakis 6 osob

mowie o zaklętej milości
#25 | 14 Lis 2009 17:28
Odpowiedz 
To nie jest forum o zbuntowanych więc nie zaśmiecaj go tymi głupotami o nich DLA MNIE JESTEŚ DZIEWCZYNKĄ!!! Jeśli nie masz do powiedzenia nic ważnego na temat sortilegio to nie musisz tu wchodzić,
agacia (Użytkownik)
#26 | 14 Lis 2009 18:01
Odpowiedz 
przepraszam że sie wtrące ale zbuntowani nie są tylko dla nastolatków dużo osób dorosłych to ogląda i to nie jest głupota i nie tylko dla trzynastolatków to jest fajny serial a teraz co bedzie teraz widziałam filmik i powiem nie zrobiło na mnie wrażenie
#27 | 14 Lis 2009 18:17
Odpowiedz 
Boże ludzie weźcie już przestańcie się sprzeczać, zawsze gdzie jest jakąś kłótnia to chodzi o tą świętość-zbuntowani.
agacia (Użytkownik)
#28 | 14 Lis 2009 18:33 | Edytowany przez: agacia
Odpowiedz 
porostu bronie zbuntowanych
#29 | 14 Lis 2009 19:04
Odpowiedz 
Ja uwielbiam zbuntowanych . Ale nie bede oceniała Sortiliego bo nie mam pojęcia jakie to bedzie . Zobaczymy ocenimy .
#30 | 14 Lis 2009 19:06
Odpowiedz 
ja widziałam filmik i nic ciekawego ale moze mi sie spodoba zobaczę jeden odcinek no ale wątpie że ta będzie fajne
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Only registered users can post here. Enter your login/password correctly before posting a message, or register first.