Seriale Forum Teleman.pl / Seriale /

Dr.House - odcinki!!!

Strona:  ««  1  2  ...  11  12  13  14  15  16  17  18  »» 
janusz91ff (Użytkownik)
#181 | 28 Sty 2010 11:33
Odpowiedz 
W sumie masz dobre podejście, mógłbym powiedzieć podobnie bo właściwie cały serial to dobry monolit bez gorszych odcinków. Jednak mi szkoda samobójstwa Kutnera, lubiłem tego bohatera:) A odcinek, który szczególnie mi się spodobał to pierwszy z senonu trzeciego, pamiętacie?
#182 | 28 Sty 2010 15:18
Odpowiedz 
Kutnera "zabił" Obama. Kutner (Kal Penn) odszedł z serialu, bo dostał pracę w Białym Domu. Będzie pracował jako associate director in the White House office of public liaison.
#183 | 28 Sty 2010 16:52
Odpowiedz 
Wolał Obamę od Housa.
adamxy (Użytkownik)
#184 | 28 Sty 2010 19:24 | Edytowany przez: adamxy
Odpowiedz 
Szkoda, ja też bardzo go polubiłem głównie pamiętam go z Wieczny student, choć gratuluje mu posady u Obamy. Zgadzam się z wami cały serial jest dobry piosenki, teksty i wogule wszystko(jedynie mi szkoda tej piosenki z początku serialu była super, ale trudno) ja też będę oglądał tylko 1 odcinek no i pół odcinka, ale z innego powodu a właściwie serialu Nieustraszony polubiłem ten serial i chcę go oglądać bo lubię takie seriale a odcinków jest 17lub 19 więc nie za wiele, oczywiście trzymam kciuki za SZCZYPIORNISTÓW bo lubię jak polska wygrywa w sporcie i nie tylko, ale osobiście nie przepadam za tą dyscypliną więc tylko trzymam za nich kciuki. janusz91ff Jak dobrze pamiętam to było jak House kupował nową laskę a właściwie wybierał a płacił Wilson.(Cameron: płomienie? House: stwarzają wrażenie że idę szybko) Rozbawiło mnie to do łez.
#185 | 29 Sty 2010 10:38
Odpowiedz 
Hmm nie wiedziałem dlaczego Kal Penn odszedł z serialu, ciekawe... Znałem go wcześniej z Wieczny Student, czy też Harold & Kumar. W House MD też mi się podobał, fajny bohater.
A odcinek, który miałem na myśli to ten w którym House wraca do pracy po kuracji ketaminą (nie pamiętam dokładnie), biega, jeździ na desce, jest w dobrym nastroju, bierze dwa przypadki, doznaje olśnienia w fontannie i wreszcie sprawia, że człowiek sparaliżowany od 8 lat wstaje z wózka, jak dla mnie to była najbardziej poruszająca scena w całym serialu i najlepszy odcinek. To tak w dużym skrócie, z pewnością to pamiętacie.
#186 | 29 Sty 2010 19:48
Odpowiedz 
No tak, jednak mi akurat to wryło się w pamięć, szkoda bo za tydzień jeden odcinek i oglądnę tylko pół :( .
#187 | 30 Sty 2010 22:31
Odpowiedz 
janusz91ff:
Hmm nie wiedziałem dlaczego Kal Penn odszedł z serialu, ciekawe... Znałem go wcześniej z Wieczny Student, czy też Harold & Kumar. W House MD też mi się podobał, fajny bohater.
A odcinek, który miałem na myśli to ten w którym House wraca do pracy po kuracji ketaminą (nie pamiętam dokładnie), biega, jeździ na desce, jest w dobrym nastroju, bierze dwa przypadki, doznaje olśnienia w fontannie i wreszcie sprawia, że człowiek sparaliżowany od 8 lat wstaje z wózka, jak dla mnie to była najbardziej poruszająca scena w całym serialu i najlepszy odcinek. To tak w dużym skrócie, z pewnością to pamiętacie.

Widziałem ten odcinek. Jezu, mam takie zaległości w Housie, że nie ogarniam. Za dużo oglądam na wyrywki. Ale ten był spoko.
#188 | 2 Lut 2010 12:20
Odpowiedz 
Dr House to najlepszy serial o tematyce medycznej.
lolalola (Anonim)
#189 | 3 Lut 2010 16:11
Odpowiedz 
Jak Wam podobał się ostatni odcinek "Moving the Chains"? Bo dla mnie był jeden z lepszych 6 serii.
prolukas (Użytkownik)
#190 | 3 Lut 2010 16:13
Odpowiedz 
No, dosyć fajny. Wreszcie poznaliśmy brata Formana.
#191 | 3 Lut 2010 16:22
Odpowiedz 
Brat Foremana nie występował w jednym odcinku jako pacjent? W tym co widzimy wszystko oczami pacjenta?
prolukas (Użytkownik)
#192 | 3 Lut 2010 16:26
Odpowiedz 
Chodzi Ci pewnie o docinek "Locked In" z 5 serii, ale tam wystąpił raper Mos Def.
#193 | 4 Lut 2010 10:09
Odpowiedz 
Fajny był odcinek z Mos Defem i fajny był ten z Carmen Elektrą z 2 czy 3 sezonu.
tymi123 (Anonim)
#194 | 4 Lut 2010 13:27
Odpowiedz 
W Housie występowała Carmen Elektra?
prolukas (Użytkownik)
#195 | 4 Lut 2010 13:32
Odpowiedz 
Występowała, był to krótki epizod już nie pamiętam w jakim odcinku. W tym co House prowadził wykład dla studentów i rozwiązywali razem trzy przypadki z bolącą nogą ( farmera, uczennicy i ćpuna, którym okazał się House ).
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Only registered users can post here. Enter your login/password correctly before posting a message, or register first.