Seriale Forum Teleman.pl / Seriale /

Nie igraj z aniołem?

Strona:  ««  1  2  ...  154  155  156  157  158  ...  211  212  »» 
Dame (Użytkownik)
#2326 | 10 Lut 2010 16:48
Odpowiedz 
Anonim:
porwą Rafaela

O Matko !! A dlaczego wmieszają w to Vincenta? Bedą mieć na niego jakiegos "haka" czy co .? ;D
#2327 | 10 Lut 2010 16:50 | Edytowany przez: judyt245
Odpowiedz 
Anonim:
min. porwą Rafaela

Nom... Z jednej strony szkoda mi go. Jest nie widomy i dosyć dobrym człowiekiem... Ale z drugiej strony DOBRZE MU TAK! Po tym co nagadał JM,że jest winień całego zła, które dotknęło MCh... Cały czas mu to wypomina i mówi, iż ON NIBY KOCHA JĄ BARDZIEJ.Chyba nie wiem jak ją tak niby bardziej kocha skoro później wyjdzie mu to bokiem, bo tak naprawdę to zakocha się w Elsie
I NIE CIERPIĘ GO ...
#2328 | 10 Lut 2010 16:54
Odpowiedz 
judyt245:
Z jednej strony szkoda mi go. Jest nie widomy i jest dobrym człowiekiem

Noo tak dziwnie. Jest ślepy i tak dziwnie może się czuć z tym że nie wie gdzie jest itd. ;/
judyt245:
Ale z drugiej strony DOBRZE MU TAK! Po tym co nagadał JM,że jest winień całego zła, które dotknęło MCh...

No właśnie!! Qurde wszyscy tylko najerzdżają na JM a tak nrawde to nie tylko on jest winien nieszczęścią jej. Bo tak samo winni są Patricio, Cecilia i inni ! Nawet sama MCH !
#2329 | 10 Lut 2010 17:02
Odpowiedz 
Dame:
No właśnie!! Qurde wszyscy tylko najerzdżają na JM a tak nrawde to nie tylko on jest winien nieszczęścią jej. Bo tak samo winni są Patricio, Cecilia i inni ! Nawet sama MCH !

No właśnie... Oskarżając o wszystko JM CHYBA NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY, ŻE MCH PRZEZ SWOICH KOCHANYCH RODZICÓW SPĘDZIŁA DZIECIŃSTWO NA ULICY... i gdyby nie Cande i to, że JM wyciągnął ją z więzienia już pewnie dawno by się jej coś stało
Patricia to w pierwszej kolejności powinien oskarżać: Przecież on tyle razy mówił, że nienawidzi MCh, a nawet ją SPOLICZKOWAŁ <czego nigdy nie zrobił JM>, nigdy nie chciał się do niej przyznać, a także próbował <na szczęście bez skutecznie> odwieźć od pomysłu Cecilie, która chciała nawiązać kontakt z córką...
Nie cierpię go...,
#2330 | 10 Lut 2010 17:11
Odpowiedz 
Tak i to że jest niewidoma to tylko wina Patricia! Bo gdyby prędzej ją pokochał i słuchał Cecili że to ich córka i powinna u nich zamieszkać to by nic takiego się nie stało. Bo nic by jej nie brakowało i nie musiała by pracować w teatrze!
#2331 | 10 Lut 2010 17:18 | Edytowany przez: judyt245
Odpowiedz 
Dame:
Tak i to że jest niewidoma to tylko wina Patricia! Bo gdyby prędzej ją pokochał i słuchał Cecili że to ich córka i powinna u nich zamieszkać to by nic takiego się nie stało. Bo nic by jej nie brakowało i nie musiała by pracować w teatrze!

No właśnie... On jest okropny. Od początku wiedział, że Estefania nie jest jego córką, tylko udawał takiego zachwyconego jej odnalezieniem
A jak już wiedział, że to MCh jest naprawdę jego dzieckiem, to zamiast ją przeprosić za wszystko, wymyślał kolejne bluźnierstwa pod jej adresem
A ona jak się dowiedziała, że jej ojciec niby ją pokochał to od razu do niego poleciała. Jaa... w każdym razie dałabym mu nauczkę i NIE POSZŁABYM DO NIEGO TAK OD RAZU. Wiadomo ona nigdy nie miała ojca, więc nie wiedziała, co to znaczy go mieć.Ale miałabym swój honor i dopiero jakby mnie szczerze przeprosił mogłabym z nim normalnie żyć...
#2332 | 10 Lut 2010 17:21
Odpowiedz 
judyt245:
A ona jak się dowiedziała, że jej ojciec ją niby pokochał to od razu do niego poleciała. Jaa... w każdym razie dałabym mu nauczkę i NIE POLECIAŁABYM DO NIEGO TAK OD RAZU. Wiadomo ona nigdy nie miała ojca więc nie wiedziała, co to znaczy go mieć, ale miałabym swój honor i dopiero jakby mnie szczerze przeprosił mogłabym z nim normalnie żyć...

Tak od razu do niego nie poleciała, ale sam fakt że mu tak szybko wybaczyła ! . ;/
#2333 | 10 Lut 2010 17:30
Odpowiedz 
Dame:
Tak od razu do niego nie poleciała, ale sam fakt że mu tak szybko wybaczyła ! . ;/

No właśnie... ONA PEWNIE TYLKO NA TO LICZYŁA, że kidyś < nie ważne kiedy> jej rodzice będą postrzegać ją jako swoją córkę...
#2334 | 10 Lut 2010 17:42
Odpowiedz 
rafael z jednej strony to dobrze że nie widzi bo od urodzenia jest ślepy i jak juan miguel go zoperuje to będzie widział prawdziwy świat a nie ze swojej wyobrażni będzie się okropnie czuł
wojtek20 (Anonim)
#2335 | 10 Lut 2010 17:44
Odpowiedz 
jak zobaczy po raz pierwszy marichuy na oczy po operacji będzie szczęśliwy
judyt245 (Użytkownik)
#2336 | 10 Lut 2010 17:59
Odpowiedz 
wojtek20:
rafael z jednej strony to dobrze że nie widzi bo od urodzenia jest ślepy i jak juan miguel go zoperuje to będzie widział prawdziwy świat a nie ze swojej wyobrażni będzie się okropnie czuł

No właśnie ...
I CO W TEDY JUŻ NIE EDZIE KOCHAŁ MCH... <bo inaczej ją sobie wyobrażał>
#2337 | 10 Lut 2010 20:06
Odpowiedz 
żal mi Ana Juli jest głupia i tyle powinna zginąć w jakimś wypadku czy coś takiego żeby ta suka nie grała w tym filmie ta kobieta wkurza ludzi tylko i zniechęca do oglądania co niektórych odcinków dla mnie jest głupią suką i tyle
#2338 | 10 Lut 2010 20:11
Odpowiedz 
żal mi Ana Juli niewiem jak wam ale to jest suka i tyle super by było gdyby nie grala tego filmu bo gdy ona gra psuje cały film niewiem jak sądzicie ale ja tak widze jest głupia babą chodzi mi o nia jako aktorkę i jako normalną osobę co wy o tym sądzicie piszcie na 17699039
Besos:*** (Anonim)
#2339 | 10 Lut 2010 20:16
Odpowiedz 
Anonim:
żal mi Ana Juli jest głupia i tyle powinna zginąć w jakimś wypadku czy coś takiego żeby ta suka nie grała w tym filmie ta kobieta wkurza ludzi tylko i zniechęca do oglądania co niektórych odcinków dla mnie jest głupią suką i tyle

oj zgadzam się dzisiaj mnie wkurzyła tak samo jak wczoraj, co ta szmata sobie w ogóle wyobraża...a ta szopka przed Cecilią co to miało być...

No ale Humor mi się od razu poprawił jak tylko zobaczyłam Marichuy i Pablita (Juana Miguela)no i był BESOS co prawda za drugim podejściem- ta małpa jak zwykle musiała wejść w tedy kiedy nikt jej nie zapraszał, no ale na końcu nikt im nie przeszkodził...a tak w ogóle to był pierwszy pocałunek Marichuy y Pabla:))

A i jeszcze zapomniałam dodać że Cande jest po prostu genialna, uwielbiam tą kobitkę, powinna tą małpę za włosy z stamtąd wytaszczyć... no i ma rację że Marichuy zawsze płacze po spotkaniu tego małpiszona....
#2340 | 10 Lut 2010 20:30
Odpowiedz 
Tak prawda ale na koncu nikt im nie przeszkodzi bo i tak beda razem
 Strona:  ««  1  2  ...  154  155  156  157  158  ...  211  212  »» 
Twoja odpowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Only registered users can post here. Enter your login/password correctly before posting a message, or register first.