Seriale Forum Teleman.pl / Seriale /

Nie igraj z aniołem?

Strona:  ««  1  2  ...  152  153  154  155  156  ...  198  199  »» 
judyt245 (Użytkownik)
#2296 | 8 Lut 2010 21:21
Odpowiedz 
Dame:
Tak myślałam... Nikt by nie chciał aby jego dzicko było uwarzane za kogoś innego ;)

No właśnie... Ale to co zrobił dzisiaj z Eduarditem i to, że spławił bez słowa o stanie dziecka Beatriz i Eduardo to już okropna przesada.
Po co on w ogóle chciał zabrać im to dziecko?? Po to, żeby się zemścić?? Ale co mu to dało <chyba jeszcze większe problemy>
#2297 | 9 Lut 2010 10:14
Odpowiedz 
bambiii:
No to dzisiaj poznaliśmy dr. Pabla Cisneros'a:))

Hehe... już lubię tego doktorka.! ;**
bambiii:
błękitnookiego przystojniaka-jako Juana Miguela

Hmm... a ja zawsze myślałam że Juan Miguel ma brązowe oczy.! To dziwne.! No widocznie się pomyliłam ;p
Dame:
Super jest to ze ona tak to wszystko dobrze przeczuwa ;D

No dokładnie.! Ona ma jakąś genialną pamięć.! Żeby pamiętać dłonie jakiegoś faceta którego spotkała jakiś rok temu.! WOW.!
#2298 | 9 Lut 2010 10:17
Odpowiedz 
judyt245:
Po co on w ogóle chciał zabrać im to dziecko?? Po to, żeby się zemścić??

To chyba logiczne on jest głupi, okropny i jak twierdzi jego ciotka bez serca (no i oczywiście ma rację).!
judyt245:
Ale co mu to dało

Teraz się zemścił na Beatriz.! Ona jest zrozpaczona po utracie dziecka.! A on się cieszy że się pozbył "bachora" i dokuczył Beatriz i Eduardowi.!
Teraz chcę się zemścić na MCh i JM.! Ale za co on ich tak nienawidzi.? Przecież MCh nic mu takiego nie zrobiła.!
#2299 | 9 Lut 2010 11:27
Odpowiedz 
Może za to że Marichuy nigdy nie była jego:)
Dame (Użytkownik)
#2300 | 9 Lut 2010 16:16
Odpowiedz 
judyt245:
To dla tych, którzy NIE OGLĄDALI :):)

Aha ;)
#2301 | 9 Lut 2010 16:21
Odpowiedz 
judyt245:
Ale to co zrobił dzisiaj z Eduarditem i to, że spławił bez słowa o stanie dziecka Beatriz i Eduardo to już okropna przesada

Tak strasznie żal było mi Beatriz. Jeszcze jak przyniosła tego "jaśka" :) ..., no a na dodatek Eduardo ją cały czas o to obwinia (no bo to jej wina) ale bez przesady. Powinien ją wspierać w tych trudnych chwilach.
Marichuy:
już lubię tego doktorka.! ;**

hehe.... JM jak zmienił głos... Taki inny ;D
Marichuy:
No dokładnie.! Ona ma jakąś genialną pamięć.! Żeby pamiętać dłonie jakiegoś faceta którego spotkała jakiś rok temu.! WOW

W końcu to jej ukochany ;D ..., ale też wiadomo, że normalny człowiek by tego nie pamiętał (to tylko film) ;P
Marichuy:
jak twierdzi jego ciotka bez serca

Ta jego ciotka się go boi.. ; / (nie dziwię się) - jak by się odezwała coś to by jeszcze jej coś zrobił bo Amador jest chory psychicznie. !!
Marichuy:
Teraz chcę się zemścić na MCh i JM.! Ale za co on ich tak nienawidzi.? Przecież MCh nic mu takiego nie zrobiła

No właśnie... ? Pracowała u niego w teatrze i w ogóle , ale tu chyba chodzi o to, że JM zgłosił na policje to, że Amador chciał uprowadzić jego dzicko razem z Estefanią.
#2302 | 9 Lut 2010 18:05 | Edytowany przez: judyt245
Odpowiedz 
Dame:
Tak strasznie żal było mi Beatriz. Jeszcze jak przyniosła tego "jaśka" :) ..., no a na dodatek Eduardo ją cały czas o to obwinia (no bo to jej wina) ale bez przesady. Powinien ją wspierać w tych trudnych chwilach.

No właśnie!!!
No, ale z drugiej strony sama jest sobie winna... Eduardo ostrzegał ją, że jeżeli będzie tak się zachowywać na sali to sędzia przyzna prawa do opieki Amadorowi... Wszystko byłoby OK, gdyby nie AJ... Ona już przechodzi samą siebie...
Dame:
No dokładnie.! Ona ma jakąś genialną pamięć.! Żeby pamiętać dłonie jakiegoś faceta którego spotkała jakiś rok temu.! WOW

No właśnie... W dodatku, którego nie widziała tamtego dnia
Dame:
Ta jego ciotka się go boi.. ; / (nie dziwię się) - jak by się odezwała coś to by jeszcze jej coś zrobił bo Amador jest chory psychicznie. !!

Chory psychicznie?!? Jego powinni zawinąć a kaftan bezpieczeństwa i już nigdy nie wypuścić ze szpitala psychiatrycznego. Jemu już nawet najlepszy lekarz nie pomoże
Tylko sadysta, jakiś potwór i jeszcze gorzej potrafi znęcać się nad byłą kochanką, wyrzucić własne dziecko do jakiegoś ohydnego śmietnika
Jak już go nie chciał to mógł oddać go Beatriz < na szczęście to tylko serial>
Normalnie jakby go wydano, to chyba karę śmierci by za to dostał < tylko nie Polsce>
A tej ciotce to ja też się nie dziwię. Też bym się bała... On to jest do wszystkiego zdolny
Dame:
Marichuy:
Teraz chcę się zemścić na MCh i JM.! Ale za co on ich tak nienawidzi.? Przecież MCh nic mu takiego nie zrobiła

No właśnie... ? Pracowała u niego w teatrze i w ogóle , ale tu chyba chodzi o to, że JM zgłosił na policje to, że Amador chciał uprowadzić jego dzicko razem z Estefanią.

To sprawy z przeszłości... MCh nie chciała być z Amadorem...Na www.youtube.pl obejrzycie sobie odcinek 19 <jeśli dobrze nie pamiętacie> Jak JM był już zakochany w MCh, ale uważał, że jej pozycja społeczna nie pozwala na to, żeby razem byli < to znaczy nie powiedział tego dosłownie, ale tak wynikało z jego rozmowy z Eduardo czy Izraelem, już nie za bardzo pamiętam>
I jeszcze tego samego wieczoru POPROSIŁ ESTEFANIE NA JEJ PRZYJĘCIU < była tam też jego ukochana. Ponoć poprosił, żeby Rocio zabrała ją tam, i jego zdaniem zrobił to z litości > ŻEBY ZOSTAŁA JEGO DZIEWCZYNĄ. Ale słodkie było jak JM zobaczył MCh tak ślicznie się na nią popatrzył. Z resztą ona też...Ale jak Amador szarpał z kimś a pośród nich była MCh w tedy JM nie wytrzymał i jak to zobaczył mu dołożył
#2303 | 9 Lut 2010 20:03
Odpowiedz 
co za beznadziejny odcinek!!!!!!
ale mnie ta szmata wkurzyła, myśli że w ten sposób usidli Juana Miguela to się grubo myli dziwka jedna chyba zapomniała o tym że kłamstwo ma krótkie nogi....jak ja jej nienawidzę
judyt245 (Użytkownik)
#2304 | 9 Lut 2010 20:11 | Edytowany przez: judyt245
Odpowiedz 
Anonim:
ale mnie ta szmata wkurzyła, myśli że w ten sposób usidli Juana Miguela to się grubo myli dziwka jedna chyba zapomniała o tym że kłamstwo ma krótkie nogi....jak ja jej nienawidzę

Właśnie ona jest po prostu....
Ale najlepsze będzie jak będzie mówiła Amadorowi, że nie dorasta JM do pięt. Jak on się wkurzy... <i chyba nawet w tedy powie MCh o tym, że JM nie jest ojcem dziecka AJ, i że pomiędzy nimi do niczego nie doszło bo JM był pijany:))>
To będzie dopiero coś...
#2305 | 9 Lut 2010 20:16
Odpowiedz 
AJ jest głupia.! Myśli że ktoś jej uwierzy w te jej kłamstwa.! Pff... idiotka.!!!
#2306 | 9 Lut 2010 20:17
Odpowiedz 
judyt245:
No, ale z drugiej strony sama jest sobie winna... Eduardo ostrzegał ją, że jeżeli będzie tak się zachowywać na sali to sędzia przyzna prawa do opieki Amadorowi...

Fakt ona sama jest sobie wszystkiego winna.! Nie powinna być taka zazdrosna.! Eduardo dobrze robi że ją o wszystko wini.! Chociaż to w większości sprawa AJ.!
#2307 | 9 Lut 2010 20:37
Odpowiedz 
judyt245:
Ale jak Amador szarpał z kimś a pośród nich była MCh w tedy JM nie wytrzymał i jak to zobaczył mu dołoży

Aa pamiętam to, ale i tak myślę, że ta zemsta jest za to, że JM zgłosił na policje to ze chcieli uprowadzić jego dziecko.
Anonim:

Też tak myślę.... Z ledwością usiedziałam na miejscu...! (wiem, ze to tylko film) , ale jak widze takie coś to nie wytrzymuje . ;/ Jak AJ mogła zrobić coś takiego .?! No idiotka!
Dobrze tak JM ma za swoje ! Po co poszedł do AJ . ;/ no żal. I ciekwe jak wytłumaczy się Oneli ! Coś czuje że jeszcze od niej dostanie ;P
#2308 | 9 Lut 2010 20:41
Odpowiedz 
judyt245:
Ale najlepsze będzie jak będzie mówiła Amadorowi, że nie dorasta JM do pięt. Jak on się wkurzy... <i chyba nawet w tedy powie MCh o tym, że JM nie jest ojcem dziecka AJ, i że pomiędzy nimi do niczego nie doszło bo JM był pijany:))>
To będzie dopiero coś...

To ja już chcę tą scenke bo w końcu by sie wszystko wyjaśniło.... Bo to już jest lekka przesada co AJ robi...
Marichuy:
Myśli że ktoś jej uwierzy w te jej kłamstwa.!

Jak na razie to jej wierzyli . I będą wierzyć bo przeciez nakłamie że jest w ciąży z JM. ;/
Marichuy:
Eduardo dobrze robi że ją o wszystko wini.!

No tak, ale bez przesady ! :) Odebrali jej synka (oczywiście przez ją samą), ale ona tego żałuje . ;) a teraz jak się dowiedziała jeszcze że jej synek zaginął to kompletnie się załamie.
#2309 | 9 Lut 2010 20:54
Odpowiedz 
Dame:
a teraz jak się dowiedziała jeszcze że jej synek zaginął to kompletnie się załamie.

No fakt żal mi jej.! ;(
Dame:
ta zemsta jest za to, że JM zgłosił na policje to ze chcieli uprowadzić jego dziecko.

No ale dlaczego chcę się zemścić na MCh.?
#2310 | 9 Lut 2010 21:01
Odpowiedz 
Marichuy:
No ale dlaczego chcę się zemścić na MCh.?

Nie wiem może tak przy okazji ;P ...
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Możesz wprowadzić tylko nick bez hasła, jeżeli taka nazwa nie jest wykorzystywana przez zarejestrowanego użytkownika.