Filmy Forum Teleman.pl / Filmy /

Hannah Montana

Strona:  ««  1  2  3  ...  16  17  18  19  20  21  22  »» 
HahahaMuhahaha (Anonim)
#286 | 28 Lis 2009 20:47
Odpowiedz 
Mi się rzygać chcę na widok tej dziewczyny. Nie dość że brzydka to jeszcze gra w jakimś debilnym serialu dla Ekhm "dorastających dziewczynek grających w simsy którymi też się brzydzę". Niektórym piszącym ładne ortografy się zdarzają ale "żadko" to mnie rozwaliło.
HahahaMuhahaha (Anonim)
#287 | 28 Lis 2009 20:52
Odpowiedz 
Kiniulaa:
eee przepraszam bardzo ale czy ty przypadkiem nie bylas jej przyjaciplka??

Co to jest PRZYJACIPKA. A tak poza tym tym to ja mam takie staropolskie wyrażenie na jej temat "Hannah Montanna w dupę jest ruchana" dziękuje za uwagę i pozdrawiam tych którzy tej pindy nienawidzą całym sercem.
madziu@op.pl (Anonim)
#288 | 2 Gru 2009 20:12
Odpowiedz 
Kiniulaa:
eee przepraszam bardzo ale czy ty przypadkiem nie bylaś jej przyjaciółką??

nie a co
Lyra44 (Użytkownik)
#289 | 2 Gru 2009 20:35
Odpowiedz 
madziu@op.pl:
Cześć wszystkim mam na imię Magda mam 19 lat. Mam ksywkę Madziula lub Madziu;*
Wiecie ja lubie hannah kiedyś nie lubiłam ale opowiem co mnie przekonało.
Moja siostra jest jej fanką a ja byłam w disney landzie a ona mnie poprosiła żebym załatwiła jej email Hannah więc załatwiłam ale ona nie mogła do niej piac bo nie umi j.ang więc ja pisałam. Początkowo nie byłam przekonana czy to hannah ale ona mi niapiała że nie jest
a potem gdy się lepiej poznałysmy i zaprzyjaźniłymy się to się przyznała że jest Hannah
początkowo jej nie wieżyłam ale gadałam z nią na skape i to rzeczywiście ona i takk polubiłam Hannah ale ona przez nachalność swoich fanów nie chce być hannah. I tak się zaprzyjaźniłysmy
dała mi też emaile innych gwiazd np.ashlet tisdale, demi lovato, braci jonas, vae huges, seleny gomez, cola i DYLANA SPOURSE z wszystkimi nie piszę ale ciesze się że mam email dylana bo go kocham i za rok dla niego przeprowadzam się do angli zobaczymy jak to będzie;)
Każdy ma inny gust i powiniśmy to uszanować i nie obrażać innych(sławnych ludzi)
Pozdrawiam i nie kłócie się tu

To przypadkiem nie ty?
#290 | 2 Gru 2009 20:38
Odpowiedz 
<jakby coś to to jest na 10 stronie, post #147 na tym wątku>
#291 | 2 Gru 2009 21:28
Odpowiedz 
Lyra44:
madziu@op.pl: Cześć wszystkim mam na imię Magda mam 19 lat. Mam ksywkę Madziula lub Madziu;*
Wiecie ja lubie hannah kiedyś nie lubiłam ale opowiem co mnie przekonało.
Moja siostra jest jej fanką a ja byłam w disney landzie a ona mnie poprosiła żebym załatwiła jej email Hannah więc załatwiłam ale ona nie mogła do niej piac bo nie umi j.ang więc ja pisałam. Początkowo nie byłam przekonana czy to hannah ale ona mi niapiała że nie jest
a potem gdy się lepiej poznałysmy i zaprzyjaźniłymy się to się przyznała że jest Hannah
początkowo jej nie wieżyłam ale gadałam z nią na skape i to rzeczywiście ona i takk polubiłam Hannah ale ona przez nachalność swoich fanów nie chce być hannah. I tak się zaprzyjaźniłysmy
dała mi też emaile innych gwiazd np.ashlet tisdale, demi lovato, braci jonas, vae huges, seleny gomez, cola i DYLANA SPOURSE z wszystkimi nie piszę ale ciesze się że mam email dylana bo go kocham i za rok dla niego przeprowadzam się do angli zobaczymy jak to będzie;)
Każdy ma inny gust i powiniśmy to uszanować i nie obrażać innych(sławnych ludzi)
Pozdrawiam i nie kłócie się tu
To przypadkiem nie ty

dokłądnie o to samo mi chodziło...
madziu@op.pl (Anonim)
#292 | 29 Sty 2010 16:40
Odpowiedz 
Kiniulaa:
eee przepraszam bardzo ale czy ty przypadkiem nie bylaś jej przyjaciółką??

eee nie a co ci do tego
jak ktoś jej nie lubi to niech sie wypcha komp mu sie zawiesi i niech TU NIE WCHODZI BO ZAL MI GO
vikki (Anonim)
#293 | 2 Lut 2010 19:36
Odpowiedz 
marian, tez 12 lat jest dupkiem hujem
demi (Anonim)
#294 | 2 Lut 2010 19:38
Odpowiedz 
vikki

a może nie może się mylisz i nie wtrącaj gęby w nie swoje sprawy ;-)
Anonim ()
#295 | 2 Lut 2010 20:13
Odpowiedz 
czytałam powyższe wpisy i stwierdziłam że macie racje że hannah jest go bani ale te nie które wpisy to lekka przesada, niezłą macie wyobraźnie. Zastanówcie się co wy piszecie zanim wstawicie te śmieszne wpisy. żal i co wam to daje radoche hehehe nieźle
SamToNazwij (Anonim)
#296 | 8 Lut 2010 17:35
Odpowiedz 
Witam,

Natknęłam się na ten temat zupełnie przez przypadek, i nie mam pojęcia, co mnie do tego skusiło. Tak sobie patrze na posty niektórych... dzieci, ''loffciajoncych'' Hannę Montanę, i musze z przykrością stwierdzić, że większość tych osób ma poniżej 12 lat...
Szkoda, że już nie ma tych czasów, kiedy puszczali STARSZE bajki Disneya... ;)
A nie to co teraz, sama komercja. Raz, kiedy moja koleżanka ze szkoły dodała na naszą klasę zdjęcie Justina Biebera (chyba dobrze napisałam?) i skomentowałam to jednym słowem 'brzydal', Ona oczywiście zaczęła mnie się czepiać, że przecież on taki śliczny jest, jak mogę go tak nazywać. Aż ręce opadają, jak się coś takiego widzi... ;/

Fankom tej całej Hanny Montany polecam obejrzenie starszych produkcji Disneya...
Chociaż, co ja tam wiem - przecież jestem dziwna, bo nie lubię Miley.
Pozdrawiam. :)
quinns (Anonim)
#297 | 12 Lut 2010 22:52
Odpowiedz 
[url=http://www.tvshowsondvd.net/graphics/news3/DrQuinn_S6.jpg][/url]
quinns (Anonim)
#298 | 12 Lut 2010 22:53
Odpowiedz 
[imgs=http://www.teleman.pl/forum/img/p.gif][/imgs]
quinns (Anonim)
#299 | 12 Lut 2010 22:55
Odpowiedz 
[imgs=www.tvshowsondvd.net/graphics/news3/DrQuinn_S6.jpg]quinn[/imgs]
emma (Anonim)
#300 | 13 Lut 2010 09:09
Odpowiedz 
napiszcie coś coś normalnego
 Strona:  ««  1  2  3  ...  16  17  18  19  20  21  22  »» 
Twoja odpowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Link do obrazka  Adres URL 

» Login  » Hasło 
Only registered users can post here. Enter your login/password correctly before posting a message, or register first.