Lyra44:
madziu@op.pl: Cześć wszystkim mam na imię Magda mam 19 lat. Mam ksywkę Madziula lub Madziu;*
Wiecie ja lubie hannah kiedyś nie lubiłam ale opowiem co mnie przekonało.
Moja siostra jest jej fanką a ja byłam w disney landzie a ona mnie poprosiła żebym załatwiła jej email Hannah więc załatwiłam ale ona nie mogła do niej piac bo nie umi j.ang więc ja pisałam. Początkowo nie byłam przekonana czy to hannah ale ona mi niapiała że nie jest
a potem gdy się lepiej poznałysmy i zaprzyjaźniłymy się to się przyznała że jest Hannah
początkowo jej nie wieżyłam ale gadałam z nią na skape i to rzeczywiście ona i takk polubiłam Hannah ale ona przez nachalność swoich fanów nie chce być hannah. I tak się zaprzyjaźniłysmy
dała mi też emaile innych gwiazd np.ashlet tisdale, demi lovato, braci jonas, vae huges, seleny gomez, cola i DYLANA SPOURSE z wszystkimi nie piszę ale ciesze się że mam email dylana bo go kocham i za rok dla niego przeprowadzam się do angli zobaczymy jak to będzie;)
Każdy ma inny gust i powiniśmy to uszanować i nie obrażać innych(sławnych ludzi)
Pozdrawiam i nie kłócie się tu
To przypadkiem nie ty
dokłądnie o to samo mi chodziło...